dijous, 27 de març del 2008

10 anys de la mort de Josu Zabala Salegi

Avui, 27 de març, es compleixen 10 anys de la mort del militant de l'esquerra abertzale Josu Zabala Salegi, en un episodi més de la guerra bruta de l'estat espanyol. Aquest episodi no ha estat mai esclarit per unes institucions judicials i policials que sempre encobreixen a les forces de seguretat d'un estat torturador com és l'estat espanyol.

En el proper ple del 2 d'abril segurament des de l'equip de govern es tornarà a presentar una moció de condemna de l'assassinat de l'ex-regidor d'Arrassate, demostrant un cop més que només s'enrecorden dels casos que els hi interessa. Fa pocs mesos, IiE, el PSC-PSOE i el PP es van negar a demanar justícia en el cas de l'assassinat del jove Pedro Álvarez a mans d'un policia nacional a l'Hospitalet de Llobregat.

Des de la CUP no caurem a la trampa d'aquesta gent perquè creiem que han de desaparèixer TOTES les expressions violentes del conflictes basc i mai ens posarem al costat de partits com el PSOE o el PP que exerceixen la violència amb el beneplàcit d'ERC, ICV o CiU. No donarem mai suport a declaracions institucionals que suposadament són per condemnar el terrorisme perquè no són res més que declaracions institucionals que només rebutgen una violència però en legitimen una altra.

Veure més informació sobre el cas de Josu Zabala Salegi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats CUP per ser com sou !!!

Anònim ha dit...

JO TA KE !