diumenge, 9 de març del 2008

Jornada electoral en estat d'excepció

Avui dia 9 de març son les eleccions al Congrés de Diputats i pel Senat. Un cop més es demana a la ciutadania que dipositi el seu vot un cop cada 4 anys com si fós un aval sense cap condició. Un cop es tracta d'una falsa democràcia controlada pels grans mitjans de comunicació i el poder econòmic.

Avui s'havia convocat una recollida de firmes pel dret a decidir però la Junta Electoral de Barcelona, al contrari del que han fet altres juntes provincials, ha prohibit aquesta recollida demostrant un cop més que això no és un estat democràtic.

A Molins s'han intentat muntar 4 taules a primera hora del matí però l'acció de la Policia ho ha impedit, contant també amb la col·laboració dels feixistes. I quan parlo de feixistes em refereixo al regidor del PP José Luis Serrano, que s'ha presentat en la única taula que ha resistit més estona i ha trucat personalment als Mossos d'Esquadra amb actitud prepotent perquè la taula fós retirada.

Evidentment han vingut els mercenaris dels Mossos d'Esquadra i han evitat que es puguin recollir signatures. Quin delicte més greu! Això si, a Euskal Herria il·legalitzen partits quan els hi convé.

El paper de TV3 aquest migdia ha estat lamentable ja que han dit que la jornada electoral no ha tingut incidents i no han dit res de l'actitud feixista de la Junta Electoral i dels Mossos d'Esquadra prohibint les llibertats més bàsiques dels ciutadans. En tots els Països Catalans hi havia previstes més de 400 taules i ara mateix no se que haurà passat a cada poble però a Molins han portat fins i tot una furgoneta antidisturbis. Des de la campanya diuen que més del 50% de les taules han estat retirades pels Mossos. Realment indignant...

Comunicat de la campanya d'aquest matí explicant els atacs dels Mossos
Seguiment de la jornada a Euskal Herria
Seguiment de la recollida de firmes pel dret a decidir