divendres, 23 de maig del 2008

La CUP donarà a conèixer els guanyadors del Certamen Millorem Molins en un acte el proper 27 de maig

El proper dimarts 27 de maig a les 20:00 hores es durà a terme l’acte d’entrega de premis del Certamen Millorem Molins, que es realitzarà al local de la CUP, situat al C/ Verdaguer núm. 62 de Molins de Rei.

El Certamen Millorem Molins va ser creat per la CUP amb l’objectiu de retornar part de l’increment desmesurat dels sous dels polítics a les entitats. Amb part del sou del regidor de la CUP s’ha dotat el certamen amb un primer premi de 1.250 € i un segon premi de 1.000 €.

S’han presentat 5 projectes que han estat avaluats per un jurat independent de la CUP i a través de la votació per internet en la plana web de Millorem Molins. Les valoracions del jurat representen el 80% de la puntuació mentre que la votació a internet representa el 20% de la puntuació.

El jurat està format per 8 persones representatives del teixit cultural, polític, juvenil i veïnal de la vila, que es donaran a conèixer en l’acte del proper dimarts al mateix temps que donarem a conèixer el seu veredicte i el resultat de la votació d’internet, en la que han participat prop de 200 persones.

L’acte serà obert al públic i finalitzarà amb un aperitiu per a totes les persones assistents.

Més informació:
www.milloremmolins.cat


Altres notícies relacionades:
5 projectes opten a guanyar els premis del Certamen Millorem Molins
La CUP crea el Certamen Millorem Molins per finançar projectes de les entitats