dijous, 5 de juny del 2008

Discriminació a l'hora de pagar la piscina pels nens i nenes

A la nostra vila ja fa molts anys que els nens i nenes de totes les escoles de primària van un cop per setmana a la piscina municipal. Fins a aquest any aquest servei era gratuït per tothom i de fet és una activitat obligatòria.

Hi ha 3 escoles com el CEIP Ferran Agulló, CEIP La Sínia o el CEIP Pont de la Cadena que van a la piscina en autocar perquè estan relativament lluny de la Piscina Municipal. Doncs aquest any s'ha comunicat als pares i mares que hauran de pagar 53 € per cada alumne per pagar l'autocar. L'argument de l'ajuntament és que no hi ha recursos suficients.

Aquesta queixa la vàrem rebre precisament el dissabte passat quan recollíem firmes de la Campanya Quins $ous. No hi ha recursos per pagar aquest servei però si que n'hi ha per pujar-se el sou de manera desorbitada.

Aquests 53 € són totalment discriminatoris perquè no es pot fer pagar depenent de l'escola que t'hagi tocat en el procés de preinscripció. Perquè abans no es pagava i ara si?

El passat dimarts es va reunir el Consell Escolar Municipal i vaig preguntar sobre el tema i el mateix alcalde em va dir que això depèn de la regidoria d'esports. Haurem de preguntar doncs a la propera Comissió Informativa del dia 18 de juny i que ens expliqui el regidor d'esports, el Sr. Víctor Puntas, perquè aquest any no es pot pagar això... Seguirem informant sobre el tema.