dimarts, 22 de juliol del 2008

L'equip de govern es nega a negociar amb els sindicats

L'equip de govern, després de 5 mesos de negociació del nou conveni laboral dels treballadors/es municipals, continua sense voler negociar amb els sindicats.

Tots els sindicats presents a l'Ajuntament (CCOO, UGT, CGT, SFP) demanen que se'ls hi augmenti un 2% el salari per sobre de l'IPC perquè durant l'aplicació de l'actual conveni han perdut un 2% de poder adquisitiu ja que se'ls hi aplicava l'IPC estatal en comptes de l'IPC Català. En canvi l'ajuntament si que aplica l'IPC Català a l'hora de cobrar els impostos i taxes.

La majoria de treballadors/es municipals tenen salaris inferiors al salari mitjà i per tant sobretot per aquests sectors és important que puguin recuperar el poder adquisitiu que han perdut.

La veritat és que no entenc perquè el Sr. Arcas (ICV), el Sr. Puntas (ERC) i el Sr. Casals (CiU) no volen acceptar aquesta reivindicació quan ells s'han augmentat el sou en un 34% i cobren més de 4.000 € bruts mensuals. Espero que després de l'estiu la cosa es solucioni però això ja es veurà.

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE LA NOTA SINDICAL


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ya no negocia el jefe de los urbanos, el Sr Frank?
Como es que la negociación la hacen los del tripartito municipal?

Àlex Maymó i López ha dit...

En principi no negocia el Sr. Franch perquè ha agafat les vacances ara al juliol perquè a l'agost suposo que substituirà a l'Ivan en l'alcaldia durant alguna setmana.

Anònim ha dit...

Aqui des dÁustria seguint les noticies molinenques!!
A lÁjuntament de Wurflach hi ha léstelada posada!!!
Es molt fort, ja us passarem imatges!!

Visca la terra i visca el Camell!!