dimecres, 15 d’octubre del 2008

El regidor Joan Ramon Casals (CiU) amaga la informació

Arran de la polèmica generada pel procés de contractació del professorat de l’Escola Taller de Molins de Rei, des de la CUP vàrem sol•licitar informació sobre el procés en la comissió informativa de l’àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local que es va celebrar el 18 de juny de 2008. Vàrem sol•licitar exactament la mateixa informació que va demanar el sindicat CGT dies abans. En la comissió informativa també van demanar aquesta informació diferents regidors de l’equip de govern i de l’oposició.

Us recordo que tota aquesta polèmica va néixer quan un professor, sindicalista de la CNT, va denunciar a l’ajuntament de no contractar-lo de nou en el lloc de treball que ja havia desenvolupat durant 2 anys. Aquesta persona denunciava que en el procés de contractació hi havia irregularitats.

A finals de setembre es va realitzar una primera part del judici, que es va haver de prorrogar perquè l’ajuntament no havia aportat tota la informació sol•licitada pel jutge.

Tant en la comissió informativa del 23 de juliol com en la del 24 de setembre el sr. Joan Ramon Casals (CiU) ens va assegurar a la resta de regidors que aquesta informació la havien de rebre per part del Servei d’Ocupació de Catalunya i que ens la passarien quan la tinguessin. Tampoc ens van dir res del judici, que s’havia de celebrar en pocs dies.

Aquesta setmana, des de la CUP ens hem assabentat que la mateixa informació que vàrem sol•licitar nosaltres ja va ser facilitada al sindicat CGT a principis de juliol. Així doncs, ens han estat enganyant durant més de 3 mesos quan en veritat ja tenien aquesta informació.

Personalment ja m’ho pensava que ens estaven enganyant però he esperat a poder contrastar-ho. Des de la CUP estem seguint molt d’aprop aquest tema i en demanarem responsabilitats polítiques quan toqui.

A partir d’ara haurem de tenir clar que amb alguns regidors de l’equip de govern no haurem de tenir ni la més mínima confiança.

Veure notícia publicada l'11 de juny de 2008 en aquest bloc sobre el cas