dimecres, 11 de febrer del 2009

Acte informatiu 10 mil a Brusel·les a Molins de Rei

Pel 7 de març s'ha convocat una marxa a Brussel·les amb l'objectiu d'internacionalitzar el dret a l'autodeterminació del nostre país.

La campanya Deumil.cat neix de la societat civil que considera que cal fer un pas endavant en aquesta lluita fent sentir la nostra veu més enllà de les pròpies fronteres.

Així com un pres mai reivindicarà al funcionari de presons que se li respectin els seus drets sinó que buscarà suport fora dels murs de la presó, als catalans i catalanes també ens cal fer aquest pas.

Anem a Brussel·les per fer sentir la nostra veu a Europa!

La manifestació serà a les 11h. del matí i finalitzarà amb el lliurament del manifest de la campanya al Parlament Europeu.

Des de l'organització general s'organitzen vols i autobusos per assistir-hi des de la web www.deumil.cat.

Des de Molins de Rei considerem que la millor relació entre preu, comoditat i rapidesa és llogar furgonetes de 8/9 places i sortir en cercavila de vehicles.

La sortida està prevista per divendres dia 6 de març a la tarda i el cost aproximat seran 80€ per persona (inclou benzina, peatges i lloguer de la furgoneta).

La tornada seria més lliure, amb la possibilitat de fer-ho el mateix dissabte o quedar-se a dormir i baixar amb calma diumenge (fins i tot fent alguna parada-visita, per exemple a París).

Dissabte 14, a les 18h, a la Plaça del Mercat, hi haurà un acte públic on es parlarà de tot això.

Enllaç a la web general de la campanya

Enllaç al grup Facebook de Molins de Rei

Enllaç a l’espot publicitari