dimecres, 18 de març de 2009

De l'especulació a la crisi... actuem plegats contra la destrucció de territori!!

Un gran nombre de col·lectius ciutadans, entitats ecologistes i plataformes de defensa del territori han convocat una manifestació a Barcelona el 22 de març, a les 11h a la Plaça Catalunya, amb l'objectiu de denunciar la persistència sota el govern autonòmic actual de les agressions al territori, al medi i la salut arreu del Principat de Catalunya, i manifestar el rebuig al model socioeconòmic actual, que comporta l’actual crisi i la destrucció del territori, així com per demanar un canvi profund cap a un model alternatiu veritablement sostenible.

Reclamen també la dimissió dels Consellers de Medi Ambient, Política territorial i Agricultura i un canvi real en l’actual gestió pública.

En relació a aquesta convocatòria, el dilluns 16 de març dues persones es van encadenar a l'ajuntament de Sant Feliu en defensa de Collserola, per un aire net i en suport a la manifestació.

[+] Blog de la convocatòriaDes de Molins de Rei assistirem a la manifestació en tren i s'ha quedat a les 10 del matí a l'estació de RENFE.