divendres, 20 de març del 2009

Presentada una moció contra la repressió policial dels Mossos d'Esquadra

La CUP de Molins de Rei ha presentat una moció contra la repressió policial dels Mossos d’Esquadra contra els i les estudiants, que serà discutida en el proper ple municipal del dimecres 25 de març.

En les diferents manifestacions del dia 18 de març a Barcelona hi van participar diferents vilatans i vilatanes i alguns d’ells van patir en primera persona les agressions de la policia autonòmica. Per tot això, des de la CUP volem demanar a la resta de formacions polítiques que es posin del costat dels seus convilatans i denunciïn clarament l’actuació repressiva.

Veure Moció de la CUP contra la repressió policial dels Mossos d'Esquadra

En la moció es demana la dimissió dels consellers Joan Saura (ICV) i Josep Huguet (ERC), com a màxims responsables de les conselleries d’Interior i Universitats, per haver utilitzat la repressió policial com a forma d’intentar solucionar un conflicte social. Creiem que no han prioritzat la via del diàleg i la negociació amb els i les estudiants i per tant és inadmissible recòrrer a la violència.

Des de la CUP ens solidaritzem amb totes les persones que van patir les agressions policials i també fem una crida a recolzar encara amb més motiu les mobilitzacions per aturar l’aplicació de l’anomenat Pla de Bolonya i en defensa de l’ensenyament públic.