dilluns, 18 de maig del 2009

Vídeo - Fòrum sobre Bolívia a l'Ateneu Mulei


BOLÍVIA

Dijous 21 de maig. 20:00h Ateneu Mulei (C/ de l’Església 10, Molins de Rei)

Vídeo- fòrum. "Humillados y ofendidos".

Dir. César Brie, Teatro indígena de los Andes

Documental sobre els actes de violència en contra de indígenes a la ciutat de Sucre (Bolivia) el dia 24 de maig de 2008. Recordant que el racisme present a Bolívia des de fa segles, ha esdevingut un dels principals problemes del procés de alliberament social i cultural del país.

Fan possible aquest cicle de xerrades: Ateneu Mulei, CUP Molins de Rei, Endavant, Intersindical-CSC, Escola Itinerant de Solidaritat

-------------------------------------------------------------------
PROPER ACTE DEL CICLE DE XERRADES
-------------------------------------------------------------------

VENEÇUELA

Dijous 4 de juny. 20:00h Local de la CUP (C/ Jacint Verdaguer 62, Molins de Rei)

Des que Hugo Chávez va accedir a la presidència de Veneçuela l’any 1998 s’ha iniciat un procés que té com a protagonistes i garants les classes populars organitzades. Aquestes classes han impulsat, i impulsen, les iniciatives a través de les quals el govern veneçolà aprofundeix en la revolució Bolivariana.

Veneçuela s’està convertint en el nou referent de l’esquerra mundial, en la nova llum de la llarga nit capitalista. Però tenim una revolució, o un conjunt de reformes que tracten d’humanitzar el capitalisme? Què és el procés revolucionari bolivarià? Què passa a Veneçuela? Un membre de la brigada catalana-veneçolana Ali Primera compartirà la seva experiència.