dijous, 20 de maig del 2010

4 anys per una mobilitat horitzontal....

En el passat ple municipal del 21 d'abril de 2010 es va aprovar la creació d'un lloc de treball de conserge pel Centre Ocupacional Joan Garcia Nieto per poder garantir que hi hagués servei de consergeria i d'atenció al públic tant al matí com a la tarda. Fins ara només n'hi havia per la tarda i al matí aquesta tasca s'assumia a mitges per les dues auxiliars administratives però el servei era deficient perquè era bastant incompatible que poguessin assumir les dues tasques.

Malgrat el període de crisi que estem vivint aquest Centre Ocupacional no complia els mínims d'atenció al públic i més quan l'afluència era encara major que anys enrera. El 29 d'abril de 2009 es va emetre un informe signat pels regidors Joan Ramon Casals (CiU) i Joquim Martí (CiU) en el qual ja solicitaven la creació d'aquest lloc de treball i afirmaven que la situació era "insostenible". Llavors hem estat un any sense que es resolgués aquesta situació "insostenible" segons dos regidors del mateix equip de govern.

Al final aquesta plaça s'ha cobert amb un treballador municipal que havia demanat mobilitat horitzontal el 22 de novembre de 2006. Aquest treballador ocupava una plaça d'Oficial de construcció però per motius de salut reconeguts oficialment havia de canviar a un lloc de treball que no fós perjudicial amb els problemes de salut que patia. Des de la representació sindical ja s'havia demanat en diferents ocasions que aquesta persona ocupés la consergeria de la biblioteca però no va ser atesa aquesta consideració i se'l va destinar a la Brigada Municipal. A la pràctica aquesta persona no podia realitzar gran part de les feines que realitza la brigada i per aquest motiu des de la CUP havíem demanat que es busqués un lloc de treball adient als seus problemes de salut, que no li permetien fer grans esforços físics.

Doncs, després de 4 anys i 5 mesos, el regidor de personal, el Sr. Enric Franch (IiE), ha decidit posar fi a aquest desgavell i resoldre una situació que no era ni beneficiosa pel treballador ni per l'Ajuntament. Seria bó saber perquè s'ha allargat tant aquesta situació però això cadascú de vosaltres en podeu treure les vostres conclusions....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perque aquest equip de govern és un incompetent i el Sr Frank (antic sindicalista reconvertit a lider patronal) és el més incompetent, inepte i dropo de tots

Antoniu ha dit...

Tens tota la raó, però ja els hi queda poc temps