dimecres, 15 de setembre del 2010

Nou curs polític amb to electoral

Primer de tot voldria encetar aquest article demanant disculpes per la inactivitat que ha patit el bloc aquest estiu tot i que a partir d'ara el tornaré a tenir actualitzat més sovint. Aquest setembre ens ha de servir a tothom per carregar piles i encarar aquest "curs polític" amb més forces que mai. Acabem de passar la Diada i en poques setmanes tindrem la Festa Major a Molins i la vaga general, que tot i que no ens afecti massa si que es notarà a la resta de comarca.

Després de tota la feinada que va suposar la Consulta Popular sobre la Independència i en la qual la gent de la CUP s'hi va abocar bastant, va haver-hi un cert relaxament en el dia a dia. Ara, després de carregar piles a l'estiu toca encarar aquests mesos amb molta il·lusió ja que tenim un període molt carregat políticament parlant.

El 29 de maig de 2011 tenim les eleccions municipals, que ja vindran marcades per les Eleccions Autonòmiques del novembre, i per tant haurem de compaginar la política municipal del dia a dia amb la preparació d'aquesta contesa electoral.

Si el 2007 erem la novetat de les eleccions ara ja som més coneguts i això sempre té aspectes positius i negatius però penso que per damunt de tot aquestes eleccions ens han de servir per consolidar el projecte de la CUP a la vila. Ja hem començat a pensar com serà la nostra campanya electoral però pensem que això no ha de modificar gaire la nostra forma d'actuar en aquests 4 anys.

La nostra principal aspiració és que el nostre projecte creixi i cada cop hi hagi més persones que col·laborin d'una manera o altra amb nosaltres ja que tothom ha de ser conscient que hem de construïr una nova forma de fer política molt més participativa que vagi més enllà del simple fet de col·locar una papeleta dins de l'urna.

El 2007 vàrem treure un regidor pels pèls i ara evidentment el nostre objectiu serà treure un millor percentatge de vots per consolidar un creixement constant al llarg del temps i per tant assegurar la nostra presència. Però el més important és consolidar una àmplia base militant i un teixit social viu i combatiu al voltant de la CUP, perquè això sempre serà la garantia d'uns bons resultats.

Per tot això, us voldria animar a tots i totes aquelles que compartiu el nostre projecte que us animeu a participar amb nosaltres d'aquest procés constant de reforçament de la Unitat Popular, perquè la política no ha de ser cosa de quatre sinó de tothom que hi creu!

Durant aquests mesos ja tindrem d'anar comentant el procés electoral a la nostra vila perquè ens espera un període amb moltes notícies d'aquí al 29 de maig de 2011!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que finalment RG es preseta a les autonòmiques, defugint la qüestió nacional i passant-hi de puntetes. Que en penses?

Àlex Maymó i López ha dit...

Sí, es presenta conjuntament amb Lluita Internacionalista i amb Corrent Roig.

Jo penso per sobre de tot que no tenen una base social gaire gran i tampoc son gaire coneguts per la gent. Penso que presentar-se ara a les autonòmiques és un error perquè no tenen ni diners ni mitjans per fer una campanya amb cara i ulls i treure uns resultats significatius.

I no parlo només de treure diputats sinó que només parlo de treure per exemple 30.000 vots.

Anònim ha dit...

Alex,
No creus que cal que et disculpis als teus seguidors del bloc atès que des del juny no afegeixes continguts i no respons a les preguntes ?

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo crec que les disculpes de l'inici de l'article ja inclouen a tothom. Igualment, el fet que no actualitzés el bloc no vol dir que la CUP estigués inactiva ja que hem seguit assistint a tots els plens i reunions de l'Ajuntament i apareixent pels mitjans de comunicació locals.