dijous, 21 d’abril del 2011

Més de 2,8 milions de catalans/es podran votar a la CUP en les properes eleccions municipals

La Candidatura d’Unitat Popular en aquestes eleccions municipals serà present en 75 municipis dels Països Catalans. La majoria de candidatures ho son amb la sigla CUP tot i que en alguns municipis la candidatura adopta un altre nom i està associada a la CUP mitjançant la marca electoral Poble Actiu.

Més de 2,8 milions de catalans i catalanes podran votar pel projecte de la CUP. Serem presents en 20 capitals de comarca i en municipis de totes les dimensions, des de Barcelona amb un cens superior al milió, fins a Cava, a l’Alt Urgell, amb un cens de 56 habitants. També destaca la presència de dos municipis del País Valencià, com Barxeta i Benifairó de Valldigna.

Des de la CUP de Molins de Rei volem manifestar la nostra satisfacció per aquest gran creixement i ens alegrem especialment perquè persones que havien format part de la nostra candidatura han anat a viure a altres municipis i també s’han implicat activament en els nous indrets. En Guillem Salas serà el cap de llista a Cava (Alt Urgell), en Joan Teran serà el número 2 a Barcelona (Barcelonès), la Lurdes Quintero és la número 3 a Valls (Alt Camp) i en Joan Domènech és el número 13 a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

També en la nostra zona geogràfica hem crescut força. A les candidatures de Martorell i Molins de Rei del 2007 ara hem de sumar-hi Sant Joan Despí, Collbató, Sant Boi de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Descarregar llistat dels 75 municipis on es presenta la CUP-PA

9 comentaris:

Anònim ha dit...

És una pena el que ha passat a Collbató, on hi ha Grup d'Independents per Collbató, amb unes idees molt semblants a les de la CUP i que s'han implicat activament en la lluita contra la destrucció de l'entorn de Montserrat. No sé, penso que la CUP podria haver arribat a una acord electoral amb ells.

Joan

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Joan,

Pel que jo conec de Collbató no et nego que algunes persones del GIC son propers a la CUP però com es tracta d'un grup independents hi ha gent de diferents ideologies. Algunes persones del GIC van treballar activament en la Consulta però en canvi com a grup no van donar suport a la Consulta. Nosaltres des de la CUP creiem que també s'ha de construir des dels municipis un projecte socialment transformador i d'alliberament nacional i per tant des dels pobles també s'ha de traslladar aquest discurs. Crear o participar en grups independents sense una ideologia clara no crec que tingui molt sentit.

Salut!

Anònim ha dit...

Ei, no us flipeu amb això dels 2,8 milions de catalans, que la CUP és el que és. Ni hem d'imitar als xulos de SI ni ens hem de deixar arrossegar pels marginals esquerranistes. Ni per un cantó ni per l'altre, la CUP es presenta a uns quants llocs i treurà representació allí on la gent els voti, no comencem a imitar actituds xungues si us plau.

Àlex Maymó i López ha dit...

No diem pas que tothom hagi de votar a la CUP. Simplement diem que 2,8 milions de catalans/es podran votar (si volen) a la CUP perquè al seu municipi hi haurà una llista de la CUP.

Em sembla que ho has entès malament. És evident que hi ha llocs on no es treurà representació però en d'altres si que es treurà o s'augmentarà respecte fa 4 anys.

Anònim ha dit...

A Molins la CUP pujarà segur, són els millors

Anònim ha dit...

ARCAS, TE QUEDA .....

¡¡¡¡ 27 DIAS¡¡¡¡¡

The black man

Anònim ha dit...

Si que ho he entès bé i vist des de fora us asseguro que dóna una sensació de prepotència que no calia, de debò. Us ho dic amb respecte i preocupació alhora, no es pot reproduir la mateixa dinàmica que els altres partits. La CUP potser pujarà o potser no, i no passa res, no cal treure titulars innecessaris.

Anònim ha dit...

També té nassos que un blogger del líder de la CUP a Molins de Rei no pugui dir el que vulgui!!!!
QUINS NASSOS!!!!
Perdona però sembles d'ICV!

LA MOSCA COJONERA ha dit...

ANIMO ALEX QUE TIENES DETRAS TUYO UN EJERCITO DE JOVENES DE 16 Y 17 AÑOS QUE TE VOTARAN EN EL 2015