dimarts, 13 de setembre del 2011

Militants i regidors/es de la CUP participen en el Tancament en defensa de la sanitat pública al CAP de Molins de Rei

Militants i regidors/es de la CUP de Molins de Rei han participat conjuntament amb altres molinencs i molinenques en la primera nit de tancament al Centre d'Assistència Primària de la Granja. Des del principi hem estat participant en les mobilitzacions contra el Tancament d'Urgències al CAP i seguim animant a la ciutadania a sumar-se a les diferents accions que s'estan realitzant.

Creiem que el grau de mobilització de la població de Molins de Rei està superant qualsevol espectativa ja que en les 7 manifestacions que s'han realitzat fins ara cada dilluns hi han participat entre 130 i 700 persones i això indica que més de 1.000 molinencs i molinenques hauran participat en alguna de les mobilitzacions. I tot això malgrat que la majoria dels dilluns han caigut en el mes d'agost.

Aquesta gran pressió ciutadana ha forçat a què el govern municipal, format per PSC i CiU, doni suport a la plataforma Molins contra les Retallades i esperem que aquest suport continuï al llarg de les mobilitzacions que es vagin portant a terme.

La gent de la CUP ha participat en aquest moviment ciutadà perquè creiem que les organitzacions polítiques hem d'estar al costat de la ciutadania en la defensa dels nostres serveis públics i més concretament en la defensa de la sanitat pública. És per aquest motiu que fem una crida a la resta de formacions polítiques a què participin també de forma activa en les mobilitzacions i en el tancament que s'està realitzant en el CAP de la Granja. Els regidors/es de la CUP també hem participat en el tancament i esperem que la resta de càrrecs electes del consistori també s'hi afegeixin. Creiem que la unitat de les forces polítiques és molt important de cara a aconseguir aturar les retallades que afecten al nostre municipi.

Per últim animem als vilatans i vilatanes a participar en el tancament, que es realitzarà cada dia de 6 de la tarda fins a les 8 del matí. Podeu passar pel CAP durant aquest horari i apuntar-vos a algun dels següents torns: de tarda de 18.00 a 22.00h o de 22.00h a 08.00h (torns adaptables a la disponibilitat de cadascú). També es pot signar per oposar-se al Tancament del Servei d'Urgències en qualsevol dependència municipal o en algunes botigues del municipi.


1 comentari:

LA MOSCA COJONERA ha dit...

ALEX MI MUJER NO ME DEJA DORMIR FUERA DE CASA ANIMO Y ADELANTE.