dimarts, 13 de març del 2007

Acte de presentació de la CUP de Molins de Rei del passat dissabte 10 de març


El passat dissabte 10 de març es va celebrar l'acte públic de presentació de la CUP de Molins de Rei a les 12 del migdia a la plaça de la Creu. L'acte es va iniciar amb una actuació dels Bastoners de Molins, als quals s'ha d'agraïr la seva presència, i va ser presentat per en Roger Castillo.

Varen intervenir en primer lloc jo mateix, en Xavi Navarro de la CUP de Vilafranca del Penedès, en Gerard Nogués de la CUP de Valls i va tancar l'acte la Lurdes Quintero de la CUP de Molins.

A mi em va tocar explicar quines han estat les motivacions per les quals s'ha tirat endavant aquest projecte, quins seran els nostres passos en el futur més immediat, quins plantejaments ideològics tenim i de quina manera treballem i com volem obrir el nostre projecte a la vila.

Tant en Xavi com en Gerard van explicar la experiència pròpia de cada municipi després de 4 anys treballant pel seu municipi tenint en compte que compten amb representació municipal.

Per acabar, la Lurdes Quintero va remarcar que un dels nostres eixos serà el tema de la participació però també va explicar en linies generals cap a on va encaminat el nostre projecte en cada camp específic, a falta d'acabar de definir les nostres propostes en els debats oberts que realitzarem en les properes setmanes.

Per acabar, i a nivell personal es va fer dificil això de parlar en públic però espero que la pràctica vagi ajudant en properes ocasions. La meteorologia, el vent en aquest cas, va fer que no poguessim posar el plafó a dalt de l'escenari però en linies generals estem orgullosos de l'acte. Pel que fa a l'assistència és dificil calcular el número d'assistents perquè va haver-hi gent que no va estar tot l'acte, que va durar quasi una hora però unes 70 persones si que van aguantar tot l'acte.

Abans de setmana santa farem la presentació pública de la llista electoral de la qual m'ha tocat l'honor d'encapçalar amb la Lurdes Quintero i l'Albert Botran en les següents posicions. La resta de la llista i com que entenem que tothom tenim el mateix pes dins de l'assemblea serà de manera aleatòria. Només les primeres posicions les ocupem persones disposades a estar presents en l'ajuntament quan aconseguim representació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin dia presentareu el conjunt de la llista?? seria interessant saber ben bé qui sou a més a més dels "visibles"

Àlex Maymó i López ha dit...

Està per confirmar però segurament serà el dia 26 de març.

Anònim ha dit...

Ei!! Només una cosa... Ácte va sense accent... s'escriu acte.

Una abraçada