dimarts, 13 de març del 2007

Vídeo de la roda de premsa de presentació de la CUP de Molins de Rei (2 de març de 2007)

Vídeo de la roda de premsa de presentació de la CUP de Molins de Rei del dia 2 de març de 2007 a la sala d'Actes de Ca n'Ametller.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Regidoria de la CUP a Masquefa? Que jo sàpiga i segons Municat hi ha un grup amb representació a l'ajuntament que és Independents per Masquefa, coalicionat amb Entesa pel Progrés Municipal (vinculat a ICV), qui en la seva web s'atribueix els dos regidors de la candidatura.

Es presentaran una cinquantena de CUPs a les eleccions municipals? Si sumem les CUPs dels enllaços del web nacional no passen de 40, sense comptar que algunes d'aquestes no concorreran als propers comicis, com ara les assemblees fantasma del País Valencià.

Espero no haver resultat molt dur, simplement volia aportar una mica de rigor.

Sort amb el nou projecte!

Àlex Maymó i López ha dit...

Evidentment a Masquefa no es presenten amb el nom de CUP però formen part de l'AMEI (Assemblea Municipal de l'Esquerra Independentista), que és l'organ que agrupa totes les CUPs. N'hi ha alguna més que no es presenten com a CUP però tenen un projecte comú.

I sobre el número dir-te que no totes les CUPs tenen web i per tant no surten a la web totes les que es presentaran ni totes les de la web es presentaran, encara que en un percentatge molt alt si.

En tot cas no tenim cap problema en assumir que som una candidatura amb molt poca representació als municipis de Catalunya però estem treballant per alla on ens presentem fer-ho de la millor manera possible.

Gràcies de totes maneres per llegir el meu bloc!