diumenge, 4 de març del 2007

Nova "okupació" dels bucs d'assaig

Avui diumenge 4 de març, un grup de joves de la vila han okupat per segona vegada la nau que hi ha en el carreró de la carretera a l'altura del Grifoll, coneguda també com a Bucs d'Assaig. Fa uns mesos ja va estar okupada en reivindicació per la falta d'espais per assajar pels grups de música locals i en definitiva per la falta d'espais pels joves.
La solució del desallotjament per part de l'ajuntament no va ser cap solució perquè la manca d'espais persistia. Ara sembla que els partits polítics oferiran la Federació Obrera com a espai pel jovent però no fa falta ser molt observador per veure que l'espai no és gaire gran com per encabir totes les mancances que hi ha en aquest moment a la vila. No només falten bucs d'assaig sinó que falta una sala polivalent prou gran perquè les entitats de la vila puguin fer-hi reunions, concerts, sopars i actes en definitiva més multitudinaris del normal.
Avui diumenge la policia local ha estat tota la tarda davant de la nau. Esperem que l'equip de govern s'impliqui més en aquest tema i busqui solucions que garantitzin que aquest problema no s'allargui. Un desallotjament no és la solució.
Nota del dilluns 5 de març: Avui he sapigut que ahir cap a les 10 de la nit la Guardia Urbana va desallotjar la nau. En fi, una altre problema que s'allargarà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Us haurien de detenir a tots!!! i aplicar-vos la llei antiterrorista.

Visca Catalunya dins d'España.

Anònim ha dit...

I què té a veure el bacallà amb la xocolata?...