dissabte, 12 de maig del 2007

El cartell electoral de la CUP de Molins

Aquest és el nostre cartell electoral i que a partir d'avui dissabte 12 de maig començarem a penjar per la vila ja que avui per fi hem aconseguit els plafons.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

us heu deixat a gent per posar. que ha passat?

Anònim ha dit...

Tampoc calia que sortissim tots; hi ha gent que no està a la llista i que també hauria de sortir,...

La intenció del cartell és que la gent sàpigui que darrera la CUP hi ha un grup de persones de la vila que hi treballen i que tos i totes tenen la mateixa importància ja que ningun en surt destacat.

No se si ho hem aconseguit però la intenció és aquesta,...

joan

Anònim ha dit...

crec que la gent no vota a un grup de gent. Vota a una icona, a un líder, del qual li pot ser de confiança sigui el color que sigui el partit. es clar que la gent es mira les llistes a veure qui coneix, però no es decantarà per qui forma la llista, sinó per qui encapçala la llista, i es aquí on possiblement on us podeu equivocar. Però clar això no ho sabrem fins el dia 27 cap allà a les 22h.

Anònim ha dit...

No sé perquè, però em recorda al cartell de CiU a Molins.

Què hi ha en comú entre les 2 llistes?

Salut!

Anònim ha dit...

com es que teniu gent que abans estava empadronada en altre lloc i ara esta a molins? em recorda a casos de llistes que ha passat amb el pp a pobles de tarragona.

Unknown ha dit...

potser et refereixes a mi?
Estava empadronat a Sant Feliu, i segueixo empadronat a Sant Feliu, ja que sóc de Sant Feliu, encara que em considero en gran part Molinenc, ja que vaig estudiar a l'institut Bernat el Ferrer durant 7 anys, i sempre he fet vida a Molins. No crec que ningú pugui arribar a creure que no he d'estar a les llistes per això, o que simplement estic per omplir, ja que hi ha gent que s'ha quedat fora de les llistes per falta d'espai.
Espero que l'explicació sigui del teu agrad.
Salut!!

Guillem Salas i Campreciós

Anònim ha dit...

SI RELACIó TOTAL:. AMB CIU !!!!!

AQUEST ANONIM ESTA SONAT !!!!!

ELS PINSOS MARTí SE'LAS VA VENDRE I ENS VA DONAR LA PASTA PER LA CAMPANYA .. NO TE JODE.. PROU CONSPIRACIONS ACEBES MASONIQUES :: SIUSPPLAU... AQUI LA GENT ESTA MOLT NEGUITOSA:.PEL QUE VEC.. ANEU A RAJAR ALTRES BLOCS :. I AQUI DEIXEU OPINIONS , BONES O DOLENTES PERO NO TONTERIES.. JA ESTA BÉ , HOME.. QUE SI LA CUP FA EL JOC, QUE SI LA CUP AQUI, LA CUP ALLÀ, HOME .. QUE NO TENS MES FEINA , ANON IM O QUE..

GERARD !!

Anònim ha dit...

Hola guillem.
gracies per l'aclarimen, però m'agradaria saber si això es pot fer. em refereixo a que la Junta electoral permeti que gent empadronada en un municipi es presenti en una llista electoral de un en que no està censat.
Salut!

Unknown ha dit...

Ho permet.
Precisament el PP de Molins es caracteritza per omplir les llistes amb gent de fora.
També s'ha criticat molt, que hi ha partits que presenten candidatures fantasmes amb l'objectiu de poder dir que aquest any es presenten a més llocs.
Crec recordar que un del PP de Manresa es presenta com a alcaldable en les llistes del PP d'un poblet de zaragoza, on no hi ha posat mai els peus. el millor és que ell es pensava que anava a omplir les llistes, i s'ha trobat com a cap de llista.

Anònim ha dit...

Joder Gerard!!!

De la composició del cartell de la CUP (que considero prou interessant) n'expliqueu els motius, que em semblen molt bons i fins i tot puc compartir. Però no em negaras que no hi ha una inmensa similitud entre aquests cartells i els que fa setmanes que té penjats CiU.

Segurament CiU ha fet el cartell a partir dels mateixos plantejaments que la CUP. I repeteixo, em semblen de puta mare.

Per això cal posar-se dels nervis i començar a clamar contra "conspiracions" de no sé qui?

Apa, calma que fins ara esteu fent bé la feina i s'ensuma un regidor. Espero que quan el tingueu no us surti aquest geni massa sovint...

Anònim ha dit...

Doncs guillem, perdona que us digui. Però vosaltres feu el mateix que el PP i que altres partits que critiqueu. Tu que no ets molinenc, estas ocupant un lloc que hi podria haver un molinenc o molinenca, i que ha quedat fora de la llista. Una llista que dieu que ha quedat gent fora i que no ha pogut entrar!!! També té de dir que no em referia a tu precisament de la llista que no ets de la vila, sino a altres. Però veig que hi ha més d'un que no és molinenc/a, encara que porti temps fent municipi.
En resum, crec que el que feu és el mateix del que dius, candidatures fantasmes.

Gràcies per l'aclariment.

Unknown ha dit...

si tu creus, no seré jo qui et trenqui la il·lusió.
Jo veig una diferència substanciosa entre omplir una llista amb gent de fora per poder arribar als límits que la llei diu. A que una persona empadronada fora i que sempre a fet vida a Molins, ha militat en diverses organitzacions molinenques, amb molts amics i família al poble i que fins hi tot va a les matines del camell (jeje), es presenti.
Aquest tipus de comentaris em semblen una mica feixistes, que passarà quan una persona nascuda al marroc es vulgui presentar, si ja et poses així per un nascut al poble del costat.

Salut! i cuida't la ràbia, que et farà mal.

Anònim ha dit...

tranquil jo no en tinc ràbia per vosaltres, me la guardo per fer esport i descarregar la adrenalina xutant la pilota o fent una cistella... No té faltat el respecte en cap moment. Només es que feu el mateix que als qui ciritqueu. Es la mateixa manera de fer omplir una llista, miris per on la miris. Però si us voleu enganyar, Endavant!.

Salut i sort pel 27.

Anònim ha dit...

I A VEURE SI ALGUN DIA ET PRESENTES COM FETM TOTS.... O SINO MOLTS MESENGERS I COSES D AQUYESTES PER TROBAR RELACIONS I TOT....ON NO CAL QUE T AMAGUIS PER DIR BEJANADES..

I NO VULGUIS ARREGLAR LO DEL CARTELL AMB SIMILITUDS I HISTORIES..
TU MATEIX MIRA EL PRIMER COMENTARI QUE VAS FER SOBRE AIXO

Anònim ha dit...

QUE HI HA DE COMÚ ENTRE LES DUES LLISTES...

MARE MEVA !!!!!!

Anònim ha dit...

ho sento anònim. Jo no he fet el primer comentari. Jo he fet el tercer i uns quants a sota. Em dic Guillem R. i em reservo el dret a no identificar el cognom, al mateix recolzo que la gent posi comentaris anòmins. El responsable d'aquest blog ho permet, ho pot decidir si s'identifica la gent o no. Jo prefereixo i he preferit fer-ho tal i com em dic. ^Potser si que hi ha gent que s'amaga, però jo no. I no dic el meu cognom com tu no dius el teu nom, i tot i així no te'l diré.
El que em demostra cada dia més que teniu molta gent a la vora molt alterada i molt reaccionaria, i això no us dona molt bona imatge. A més us continuu dient que feu el mateix que altres partits en omplenar la llista i m'ho heu confirmat vosaltres mateixos. "llistes fantasmes". Tant si val si fas vida a molins, si tens familia, si estudies, si compres, si jugues, o et diverteixes... però si no estas empadronat o censat a la vila on formes part de la candidatura: s'en diu, això, popularment llistes fantasmes. I si no us amagueu, doncs feu-ho public, no??

Unknown ha dit...

com que veig que no et canses mai, i no entens els conceptes, ho intentaré per última vegada.
La llei ens obliga a presentar una llista amb 21 persona i 3 suplents, nosaltres l'hem omplert fins a 31 persones, que és el màxim legal, perque gent com jo, també voliem formar part, ja no de la llista, sinó d'aquest gran projecte innovador. I com t'he dit, n'ha quedat gent fora, per falta d'espai. No sé on veus els fantasmes. Fantasma seria si m'hagués presentat per Igualada, perque no hi tinc cap relació, i no m'hi sento identificat.
La CUP s'hagués pogut presentar perfectament sense que jo hi fos. Ara, si tu consideres que per participar a unes llistes a Molins fa falta una espècie de perigrí, és la teva opinió, la respecto, però no la comparteixo.

Àlex Maymó i López ha dit...

A l'atenció de Guillem R.:

Estic uns dies sense connexió i deu ni do quina de comentaris!

En Guillem no podia faltar a la llista perquè encara que no estigui empadronat a Molins ha treballat intensament a l'assemblea i abans que posar gent que no s'ha implicat l'hem posat a ell.

Anònim ha dit...

DONCS SI TU NO FAS ELS COMENTARIS ANONIMS PERQUE CONTESTES??

SI NO HE DIT PAS CAP NOM JO ??

NI GUILLEM , NI JAUME , NI ENRIC...

O SIGUI PER QUE ET FOTS FINS I TOT AMB AIXÓ QUE NO VA PER TU.. ESTAS BÉ???