dilluns, 24 de setembre del 2007

El Tribunal de Orden Público es reafirma en la repressió

Ara fa uns moments s'ha sabut la notícia de que el jutge Grande Marlaska ha demanat als Mossos d'Esquadra i a la Policia Nacional que identifiquin als responsables de la crema de fotografies de l'hereu del dictador Franco en les concentracions del passat dissabte a Girona i a Molins de Rei.

Un altre cop l'Audiencia Nacional està actuant com el franquista Tribunal de Orden Público i està perseguint per motius ideològics a aquells que demanen l'abolició d'una institució anacrònica i antidemocràtica. No és una actitud nova ja que per aquest tribunal especial han passat ja molts catalans i catalanes com l'Eric Beltran o Lluís Maria Xirinacs, en els últims temps.

Després de la concentració del dissabte ja es van encarregar els mitjans de difondre els fets i després han passat a l'acció l'extrema dreta del PP i els provocadors de Ciutadans per demanar al Govern que actui amb contundència contra qui defensem l'abolició dels privilegis dels borbons. Justament son els mateixos que diuen apostar per una política basada en els problemes de la ciutadania. En realitat és al contrari, no solucionen els problemes de la ciutadania com per exemple l'habitatge o la precarieta però en canvi si que defensen a ultrança els privilegis de la monarquia. L'últim pas, a toc de "pito", ha estat del jutge titella Grande Marlaska. Sembla que no tinguin més feina que buscar gent que crema fotos del rei... Si continuen per aquest camí es poden trobar saturada l'Audiència Nacional perquè si cremar una foto del rei és un delicte, tots serem delinquents!