dijous, 31 de gener del 2008

La CUP crea el Certamen Millorem Molins per financiar projectes de les entitats

El dijous 31 de gener, en roda de premsa, la CUP de Molins de Rei ha presentat el Certamen Millorem Molins per retornar part dels ingressos que rebem de l’Ajuntament a les entitats de la vila.

Tal i com vàrem anunciar quan l’equip de govern (IiE, ERC i CiU) i el PSC van aprovar un increment entre el 34 i 128% dels sous dels polítics i grups municipals ara volem tornar part dels nostres ingressos a les entitats de la vila perquè puguin desenvolupar els seus projectes amb l’objectiu de contribuir a millorar Molins de Rei.

Durant els primers mesos de presència de la CUP a l’Ajuntament hem aconseguit eixugar el deute de la campanya electoral i obrir un local obert a les entitats amb les despeses que també ha comportat. Degut a això en aquesta primera edició només s’han destinar 2.250 € en premis, quantitat que en l’edició de l’any vinent es podrà veure incrementada substancialment.

Qualsevol entitat de la Vila podrà optar als dos premis del Certamen, un de 1250 € i l’altre de 1000 €, presentant el seu projecte, que serà puntuat i valorat per un jurat format per persones del món associatiu de la Vila, independents de la CUP. La forma de valorar els projectes anirà a partir d’unes bases públiques que representaran el 80% de la puntuació. El 20% restant s’obtindrà mitjançant la votació que es durà a terme a la plana web http://www.milloremmolins.cat/ a partir del 23 d’abril.

El període de presentació dels projectes serà entre el 2 de febrer i el 14 d’abril. Del 14 d’abril fins al 20 de maig hi haurà el període de deliberació del Jurat i de votació per internet. I finalment el dia 27 de maig, es donarà a conéixer en un acte públic els guanyadors d’aquesta primera edició.

Per a més informació consultar les bases del Certamen que estaran disponibles també a la plana web http://www.milloremmolins.cat/ (operativa a partir de l’1 de febrer)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep! Molt bon iniciativa!! i molt honesta, a veure si s'aconsegueix mobilitzar l'important teixit associatiu de la vila, i d'aquest manera aconseguim millorar la vila!!
Per cert, penso que la proposta és digna de tenir un reconeixement més extens per part dels mitjans... però ja se sap!!

salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies per les felicitacions!

Ahir a la roda de premsa hi havia Molins TV, Ràdio Molins, Llobregat TV, El Llaç i Catalunya Ràdio.

Igualment s'ha enviat per nota de premsa a la resta de mitjans locals, comarcals i nacionals.

I de cara al poble la setmana vinent es repartirà un futlletó a totes les cases.

Lu ha dit...

Company!! Des de la distància vaig seguint els vostres passos, i aquesta iniciativa és molt positiva, per això et volia felicitar via bloc!!

Personalment ja ho faré per la Fira!!

Una forta abraçada Àlex!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a la CUP de Molins per aquesta decisió tant honesta!!!

No és amb paraules, sinó amb fets quan es guanya o es perd credibilitat!!!