dimarts, 5 de febrer del 2008

La CUP present a la Fira de la Candelera

Aquest cap de setmana vàrem tenir un estand a la Fira d'Entitats, situada a la Plaça de la Llibertat, en el marc de la 157ena Fira de la Candelera.

La veritat és que sempre està bé fer acte de presència perquè parles amb gent del poble que durant l'any no veus o no et trobes i també perquè hi ha gent que ens fa propostes, queixes i/o opinions, que crec que són molt positives perquè sempre ens enriqueixen. També donar les gràcies a tots aquells i aquelles que ens van felicitar perquè això ens dona ànims per seguir treballant.

Sobre la Fira de la Candelera, un dels temes que des de la CUP volem tractar en el proper Comitè de Fira és la ubicació de les entitats, ja que actualment estan en un lloc que hi passa molt poca gent.

Avanço que no és un tema fàcil perquè actualment el Centre Vila està tot ple i segurament caldria ampliar el recinte firal. Així que estem oberts a qualsevol idea al respecte en quan a la ubicació i en quan a la manera de fer-ho, ja que l'actual carpa no hi cap a qualsevol lloc.

1 comentari:

Lu ha dit...

Salut!! Encantada de compartir unes hores amb tu per la Fira!!

Jo les entitats les tornaria a ubicar a la plaça del mercat.. crec que hi hauria prou espai.

Clar que la carpa no hi cabria i s'hauria de pensar en una altra distribució, com a la fira ecològica.

Petons!!