divendres, 25 de gener del 2008

L'Alcalde Ivan Arcas no rectifica i continua acusant a la CUP de no ser democràtics

En el passat ple del 23 de gener de 2008 des de la CUP vàrem formular un prec a l'alcalde Ivan Arcas (ICV) perquè rectifiqués en la seva acusació de que la CUP no som democràtics (veure notícia del passat ple).

En la resposta l'Alcalde va tornar a perdre els papers i va reiterar les acusacions i en definitiva va tornar a insultar a la CUP i als seus votants. L'alcalde va demostrar la seva actitud democràtica negant-me el dret a rèplica i va donar per acabat el ple.

Lamentem que els problemes interns que està tenint el Sr. Arcas en el seu partit els traslladi a la resta de gent amb continues sortides de to que està realitzant últimament. Si té ganes el Sr. Arcas de preocupar-se per qualsevol tipus de violència com diu que fa el primer que hauria de fer és dir-li als seus companys de partit que no pactin a Madrid amb un partit que governa a Espanya i que no compleix el protocol facultatiu de l'ONU per la prevenció de la tortura, per no parlar de casos més greus.

Aquest tema sembla que s'allargarà perquè l'actitud cada vegada més intransigent de l'Alcalde no la podem acceptar i menys que se'ns insulti. El Sr. Arcas pot pensar el que vulgui de la CUP però com a alcalde no pot actuar d'aquesta manera. Suposo que quan al mes de juny ens va oferir entrar a l'equip de govern erem demòcrates i ara no ho som. O potser és que com que pacten amb els torturadors a Madrid doncs ja deu tenir la costum de pactar amb partits "no democràtics" segons el seu criteri...

Veure Prec a l'Alcalde