dissabte, 5 de gener del 2008

Nou butlletí municipal "Casa de la Vila"

Aquest 2008 ha començat amb un nou número del Butlletí Municipal Casa de la Vila. En el ple del 28 de novembre ja vàrem presentar una moció per fer del Casa de la Vila una publicació al servei de la vila però no es va aprovar per la manca de voluntat de diàleg de l'equip de govern (veure article relacionat)

Feia 11 mesos que no es publicava cap número i després de llegir-me'l voldria comentar algunes coses:

- No es diu que l'IBI augmentarà un 13% aquest 2008.
- Aquesta vegada l'Alcalde Ivan Arcas ja no surt 22 vegades en les fotos sinó que 7 vegades. Sembla que el nostre comentari ha fet efecte.
- Es parla de que el Ministerio de la Vivienda ha otorgat dos milions d'euros a l'Ajuntament de Molins. Esperem que al final sigui veritat però a hores d'ara només en vindrà un.
- Han publicat els sous i retribucions als partits polítics en la pàgina 21, cosa que vàrem demanar i que ens alegrem que així hagin fet.
- La nostra primera columna ha estat dedicada precisament a la política de confecció i publicació de butlletins municipals (clicar sobre la foto per ampliar-lo)
- I sense dubte, el que més crida l'atenció, com ja va sent habitual, és l'article del regidor del PP. Parla de les mentides dels altres però ell en diu també unes quantes de mentides. Destaca la seva nova foto amb la bandera "rojigualda"....