diumenge, 13 de gener del 2008

Primera sortida de fons de l'any 2008

Avui he sortit amb el Club Ciclista Molins de Rei i amb la companyia del Xavi del Montjuic. Hem sortit a les 8:30 del matí amb destí a Sitges com és habitual ara a l'hivern. Al final hem esmorzat a Sant Pere de Ribes i com que la gent s'ha animat hem fet bastanta volta a la tornada passant per Canyelles, Sant Cugat Sesgarrigues, el Pla del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, el Bedorc, Piera, Martorell i Molins.

En total han estat 130 kms amb un ritme molt alt a les costes del Garraf perquè allà s'hi junten molts clubs ciclistes en aquesta època però després ja ha imperat el ritme tranquil. Aquest any he començat més suau la temporada perquè no vull arribar cremat al maig i juny, que és quan vull fer la BPB 2008 i d'altres bogeries de llarga distància. Ara sent regidor ja no puc sortir tant entre setmana i de moment aquest any el ciclisme m'ho prendré més com a afició que com a competició encara que el "gusanillo" mai desapareix...

Cliqueu a la imatge per veure la gràfica de la sortida

3 comentaris:

glòria ha dit...

ei Àlex!
boni el Penedès eeeee! jiji
doncs mira just anava aquest matí amb el cotxe i he vist ciclistes a dojo! en un moment donat he pensat "mira el Maymó"...i potser ho eres i tot!!
que fort això d'aquest senyor que es dedicava a "xocar amb els camions", ja cal que aneu amb la vista ben clara ja!! que la poca consciència dels qui estem al volant sembla regnar a tot arreu!
tela això del BPB, ja ens aniràs informant dels altres llargs recorreguts que et proposes!
una abraçada, salut!

Anònim ha dit...

salut àlex ,
ja em diràs com cllns. t'ho fas , ahir en vaig fer 160 en solitari i només pensar que en falten 440 per fer.... ès per posar-se a plorar !!!!

records xavi.
ens veïem xavalin

Àlex Maymó i López ha dit...

Doncs potser si que em vas veure encara que jo a tu no! Un altre dia saluda!

Ei, Xavi, jo pensava que tu volies fer la BPB, no? jejeje.

A veure si t'animes, que farem una grupeta per fer-la tranquilament. Això si, sense parar a dormir!