dimecres, 12 de març del 2008

Cartell sobre el nou assessor d'alcaldia

Aquest és el cartell sobre el nou assessor d'alcaldia. Com que aquests temes no els publicita gaire l'equip de govern malgrat que l'alcalde digui que "és bo per la democràcia" doncs des de la CUP hem editat 200 cartells per distribuir-los per tota la vila perquè tothom pugui enterar-se.

Paral·lelament estem repartint futlletons sobre la plana web www.milloremmolins.cat per donar-la a conèixer i perquè el màxim de vilatans i vilatanes puguin aportar propostes, queixes i opinions per millorar Molins de Rei. Us animo a que participeu a través d'aquesta web i des de la CUP ens comprometem a fer-ne el seguiment dels temes i a donar resposta.

CLIQUEU SOBRE EL CARTELL PER AMPLIAR-LO

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Escàndol porta accent obert a la A. En català s'accentuen les majúscules.

Corregiu-ho!

lurr ha dit...

El cartell el vaig fer jo, la tipografía escollida (amb no gaire encert xD) no accepta accents per lletres majuscules, ho acabo de comprovar. Si t'hi fixes les lletres en minuscula si que estan accentuades. Segurament ho vaig picar amb accent i no va apareixer, i no m'hi vaig fixar. La pròxima vegada utilitzaré algun tipus de lletra que estigui preparada, o el pintaré jo mateix. Ara ja no s'hi pot fer res perque ja estan impressos.

Salut!

Anònim ha dit...

Con acentos o sin acentos seguir colgando carteles para dar la transparencia que no dan desde el gobierno municipal. estais trabajando muy bien desde la CUP a nivel municipal, espero que no cambieis

Anònim ha dit...

Coi, la tipografia Impact té accents a majúscules... ho acabo de comprovar jo xD

Bé, si és té en compte en endavant ja va bé.
I ja posats, això de posar el logo de fons dificulta la lectura d'un cartell ja prou atapeït (i la tipografia és molt gruixuda i poc espaiada i tampoc hi ajuda).

Salut!

Anònim ha dit...

Una mica imperatiu akest anònim k diu:

"Escàndol porta accent obert a la A. En català s'accentuen les majúscules.

Corregiu-ho!"

Només s'equivoca el k treballa, el k no fa res mai es pot ekivocar.

Molts ànims a la CUP per la BONA FEINA QUE ESTÀ FENT A MOLINS. Ja voldríem els molinencs k els errors dels demés partits fossin el d'un accent en 1 cartell.

Normalment la gent k més critica és la k menys treballa... no té temps, el gasta buscant els errors en els demés.

I no soc de la CUP, k kedi clar, només soc una persona k pensa k tenim d’estar-los-hi agraïts per la magnífica gestió k estan fent.

Anònim ha dit...

Per cert, encara no he llegit enlloc, qui és aquesta persona, perquè si la gent sabes el nom, segurament entendria moltes coses. Només apunto que és una dona i a més, amb una relació estreta amb un càrrec d l’ajuntament. Crec important que es pogués donar el nom.

Anònim ha dit...

Per mi el cartell és "escandalosament" populista. Crec millor no emprar adjectius sensacionalistes de cares a tenir credibilitat. Malgrat tot, quina valoració es fa del cartell-denúncia ara que ja uns dies que està penjat? La gent en parla, això és cert.

Àlex Maymó i López ha dit...

1- La veritat és que a la CUP encara no sabem res de la persona que ocuparà el càrrec d'assessor i suposem que pel proper ple del dia 2 d'abril s'aprovarà la persona. Per tant, oficialment sabrem el nom la setmana abans encara que alguns sembla que ja el saben.

2- No crec que la paraula escàndol sigui exagerada. En tot cas l'objectiu del cartell és denunciar-ho i sobretot que s'enteri el poble.

Sembla ser que molta gent en parla i fins i tot ahir vaig veure una dona gran que n'arrencava un per guardar-lo de record.

Per tant, personalment la valoració és molt positiva. Alguns cartells estan desapareixent però mai sabrem si són perquè algú se'ls vol guardar o perquè no li agraden.