dimecres, 5 de març del 2008

L'editorial del Llaç

El passat divendres va sortir el nou número de la revista El Llaç on hi consten dos editorials. Un d'ells el dediquen a la CUP i on diuen que estem demostrant que una altra manera de fer política és possible. La veritat és que em va sorprendre el fet de tenir tanta notorietat però per altra banda agraeixo evidentment a la revista el Llaç que parlin bé de nosaltres. Seguint l'argumentació de l'editorial he de dir que nosaltres no creiem en aquesta "democràcia" però creiem que es poden utilitzar certs mecanismes institucionals per aconseguir avançar en una transformació real del sistema per arribar a una veritable democràcia.

En el Llaç també parla de la CUP en l'article força extens sobre la Campanya Millorem Molins i també es fa una breu menció al nostre posicionament en els Pressupostos Municipals del 2008.

Veure editorial
Veure notícia sobre Millorem Molins
Veure notícia sobre els Pressupostos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

el que diré no té res a veure amb el vostre tema però m'agradaria que ho donèssiu a conèixer.

El proper 30 de març Catalunya Ràdio i Territori i Paisatge de Caixa de Catalunya fan una plantada de 35.000 arbres per tota Catalunya.

Es poden 'reservar' arbres per plantar a les oficines de la caixa de Catalunya i al web de Catalunya Ràdio. Naturalment no s'ha de pagar res, només s'ha d'estar disposada a treballar una mica pel nostre país un dia festiu.

Gràcies.

Núria

Anònim ha dit...

Perdó, m'he oblidat de dir que es fa una plantada al meandre del Llobregat al seu pas per Molins de Rei.
Núria