dilluns, 31 de març del 2008

Nova comunicació dels sindicats de l'Ajuntament

Si cliqueu la imatge podreu ampliar i llegir la nota que han enviat els sindicats amb representació de l'Ajuntament de Molins de Rei. Aquesta vegada es tracta de la reestructuració a l'àrea econòmica aprofitant que l'interventor marxa a un altre ajuntament.

També es regularitza la situació de 6 auxiliars administratives i ara seran adiministratives ja que realitzaven funcions d'administratives. En aquest punt no hi tenim res a dir.

Respecte a la creació d'un nou càrrec del Cap del Negociat de Compatibilitat i Seguiment de Processos que cobrarà 47.835 € anuals tenim molts dubtes. En teoria aquesta persona substituirà a l'interventor però quedarà la plaça d'interventor vacant i només que algun interventor de qualsevol lloc de l'estat demani aquesta plaça se li ha de donar per força. Per tant, ja tindrem 2 persones en el lloc on hi havia una.

En el ple del dimecres es parlarà d'aquest tema i ja ampliarem la nostra posició al respecte.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Només un aclariment, el treballador que marxa a un altra ajuntament i que feia funcions de Interventor ho feia accidentalment, el lloc de treball que ocupava era de Cap de Secció de Serveis econòmics que és el que queda vacant i reservat. El lloc de Interventor també està vacant.

Anònim ha dit...

Doncs en comptes d'un en seràn dos.
Encara pitjor!!!
L'ajuntament de Molins és ric i els polítics poden fer el que els hi doni la gana ????

Anònim ha dit...

l'Ajuntament no és ric el que passa es que està mal gestionat. Treballa a ritme de l'improvitsació. Molins de Rei no es mereix aquests gestors.

Àlex Maymó i López ha dit...

Té raó el primer comentari i realment és tractava del Cap de Secció de Serveis Econòmics.

Avui al Ple s'ha tractat el tema i com sempre l'Ajuntament ho ha justificat de qualsevol manera dient que de moment estalvien diners perquè el nou càrrec cobrarà una mica menys però si torna l'Eusebi o apareix un interventor que demana la plaça tindrem més treballadors/es que els actuals i la cosa no sortirà gens barata.

Anònim ha dit...

"en el lloc on n'hi havia una"

a can fanga esteu parlant sense pronoms