diumenge, 6 d’abril del 2008

Molins - Vilafranca en 7 hores 45 minuts

Avui diumenge 6 d'abril he fet per segona vegada la Molins de Rei - Vilafranca a peu, que organitza el Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) cada 2 anys. Al final he acabat bastant abans del que em pensava i he fet un temps de 7 hores 45 minuts. M'ha sortit una mitjana de 5,8 km/h.

Ha estat tan massiva l'assistència de participants de fora de Molins de Rei que les 600 places es van esgotar ràpidament i molta gent de Molins no ha estat a temps d'inscriure's. Al final l'he feta amb la Lurdes tota l'estona i a un ritme força bo. Només vaig tenir temps de caminar 2 hores un dia de setmana santa per Collserola. Tenia una mica de por de veure com acabaria perquè aquest era el meu únic entrenament a peu. En la última part de la marxa he tingut molèsties a la cama dreta i caminaré coix un parell de dies però he acabat molt millor que el 2006.

Aquest any el recorregut era una mica més llarg ja que s'arribava als 45 qms perquè fos puntuable per la Copa Catalana de Marxes de Resistència. Això ha fet que el recorregut sigui més agradable ja que el tram pla dels últims 10 kms de fa 2 anys s'ha canviat per un terreny més accidentat.

Des d'aquí vull felicitar l'excel·lent organització del CEM ja que no hi ha faltat de res. Els avituallaments eren molt complets, el camí estava molt ben marcat i ben triat, vigilància en tots els encreuaments amb carreteres i molts voluntaris i voluntàries treballant perquè la marxa sigui un èxit! La propera vegada caldrà recordar als molinencs/ques que facin la inscripció abans per no quedar-se fora i no esperin a última hora!

Ara segurament no tornaré a caminar fins a l'estiu i a veure si aquest any puc fer la Matagalls-Montserrat (83 kms). Ara toca entrenar més en bici! Això si, recordeu que la setmana vinent hi ha una Caminada en Defensa de Collserola que és assequible per tothom!

(la foto és de l'edició del 2006, on anava amb "cabestrillo")

6 comentaris:

Unknown ha dit...

A veure si aquest any t'atraveixes a fer l'odissea al Cadí. Que sempre t'escaqueges.

Lu ha dit...

Eis company!! La teva descripció és tan bona que t'agafaré alguns fragments per fer la crònica del meu bloc! Jeje!!

Vinga company, fins la propera, és i serà sempre un plaer compartir ruta amb tu!!

Una abraçada!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Aquest any, Guillem, espero poder pujar al Cadí. També he de pujar en bici amb aquell amic teu de Gelida!

Lu, al vespre llegeixo el teu article.

Vinga, salut!!!

Anònim ha dit...

Tanta gent de fora que els d'aqui no ens hi vam poder apuntar!!

Recony!!

Anònim ha dit...

Quina enveja hem feu. Jo vaig ser un del molinencs que es va quedar amb les ganes. L'any que ve, m'apuntaré amb un mes d'antelació

XAVI NOVELL ha dit...

alex , jo t'animo a fer la matagalls - montserrat si ès que no l'has fet mai.
jo només l'he fet un cop, un cop ben feta i prou, amb un temps de 11:45 , una setmana despres no tenia cap ungle del peus ...jo de moment "NUNCA MAIS".

records.