dijous, 5 de febrer del 2009

Pregunta de la CUP sobre l'aparcament de camions del polígon El Pla

Des del grup municipal de la CUP hem preguntat en diferents reunions de la Comissió Informativa de l’àrea de Sostenibilitat i Territori quan s’ordenarà i es regularà l’accés a l’aparcament de camions situat al polígon el Pla.

Aquest solar és de propietat municipal i actualment no hi ha cap control municipal i per tant pot aparcar tothom qui vulgui. En aquests moments cap dels transportistes que hi aparquen està pagant cap quota per aparcar en terrenys municipals. Aquest descontrol ha fet que hi hagi una empresa del transport que arribi a aparcar fins a 17 camions d’aquesta empresa i fins i tot molts d’ells estan estacionats indefinidament.

Abans de l’estiu des de la CUP ja vàrem reclamar que es posés ordre i se’ns va respondre que s’havia de redactar un conveni amb els transportistes. Ara se’ns ha informat que l’associació de transportistes ja s’ha constituït.

Per tot això des de la CUP reclamem que es treballi des de l’ajuntament de manera prioritaria per redactar i aprovar un conveni que reguli l’accés i ús de l’aparcament de camions i acabar així amb l’actual descontrol que existeix i evitar els abusos d’una minoria que fan que l’aparcament estigui habitualment ple.

*Aquesta pregunta ha estat realitzada en el ple municipal del 28 de gener de 2009