divendres, 4 de desembre del 2009

Problemes i crisi a l’equip de govern

Davant de la sorpresa de tothom, en el passat ple municipal del 2 de desembre, el regidor Jordi Romeu (IiE) anunciava que votava en contra del pressupost municipal i anunciava que renunciava a ser regidor de cultura però no renunciava a la seva acta de regidor. Avui a Ràdio Molins ha explicat que ell va ser escollit a través de les eleccions primàries i per tant va assumir un compromís per 4 anys. Podeu llegir els seus motius en el seu bloc.

En Jordi va denunciar que ell com a regidor de l’equip de govern (IiE, ERC, CiU) no havia pogut participar en el debat per elaborar el Pressupost Municipal del 2010 i denunciava que es sentia com un regidor de segona.

Les paraules d’en Jordi només fan que evidenciar la mala maror que existia en l’equip de govern des de fa temps i concretament dins d’Iniciativa i Esquerra (IiE). Personalment no entenc com un regidor que forma part d’un govern no pot participar en el debat del pressupost i més quan parlem d’un equip de govern que sempre parla de participació ciutadana però a la pràctica no l’aplica ni internament ni amb l’oposició.

Hi ha altres regidors/es de l’equip de govern que comparteixen les paraules que va dir en Jordi en el ple municipal i a partir d’ara veurem com solucionen aquest assumpte. Primer caldrà veure si en Jordi Romeu continua en l’equip de govern i quina regidoria assumiria o si acabarà en el grup mixt. Caldrà veure què passa amb el projecte d’Iniciativa i Esquerra (IiE) i si ENMR continua donant suport a aquesta candidatura.

Caldrà veure, en definitiva, com afecta aquest assumpte a l’estabilitat de l’equip de govern ja que pot ser el detonant per accentuar les tensions que hi ha entre els 3 partits polítics i que fins ara no havien tingut reflex en l’opinió pública. En les properes setmanes veurem què passa….

1 comentari:

Anònim ha dit...

El concejal Franck nuevamente implicado en todo este embrollo.