divendres, 21 de gener del 2011

50 ja donem la cara per la CUP, i tu?

Fa una setmana que es va posar en marxa el bloc i ja hi ha 50 molinencs i molinenques que han donat la cara per la CUP. I moltes d’aquestes persones també han seleccionat alguns dels àmbits per participar en la redacció del programa polític.

Dels 50 n’hi ha que ja estan implicats en la CUP i n’hi ha d’altres que no i fins i tot n’hi ha que no els coneixem de res. El principal objectiu d’aquesta campanya és visualitzar el creixent suport popular que ha experimentat el projecte de la CUP en aquests 4 anys de feina.

Des de la CUP sempre hem cregut que volem una ciutadania més participativa i interessada en els afers públics de la nostra vila. No només volem que ens votin en les eleccions sinó que ens agradaria que cada cop més gent fés un primer pas defensant públicament un projecte polític com el nostre. I ens agradaria encara més que fessin un segon pas implicant-se, en la mesura del possible, a la CUP o en el teixit associatiu de la vila.

Durant aquests 4 anys he parlat amb moltíssima gent que m’ha comentat que ens dona suport i que valora positivament la feina feta per la CUP. I precisament volem que s’impliqui més gent en el nostre projecte perquè creiem que el poble no només ha d’opinar sinó que té dret a participar en els debats i a tenir poder de decisió.

Des de la CUP estem fent l’esforç per facilitar que la gent pugui participar, com per exemple amb els punts de trobada que farem per elaborar el nostre programa. També la gent podrà enviar propostes per correu electrònic. Entenem que no tothom té el mateix temps lliure i per tant volem apropar la CUP a tothom que vulgui participar i decidir.

També podem entendre que en situacions especials, sobretot per motius laborals, que alguna persona no vulgui donar suport públicament a una opció política i en algun cas ens hem trobat però continuem pensant que la gent ha de fer l’esforç per mullar-se i donar suport a un projecte si realment hi creu.

Som unes quantes persones les que hem estat durant 4 anys treballant en el dia a dia i dedicant moltes hores del nostre temps lliure. Per tot això us volem demanar que també doneu la cara per la CUP i fem créixer la candidatura per afrontar les properes eleccions municipals amb més força!

Entreu al bloc i doneu la cara per la CUP!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo no la puc donar, se m'ha caigut de vergonya.

Un jubilat

Henric

Anònim ha dit...

Deixar els seu carrec a quatre mesos de les eleccions i el seu motiu sigui una pre-jubilació, mostra una manca de serietat, responsabilitat i compromis d'un politic envers el seu electorat, de la Vila. I per desgracia això que s'en diu "desafecció envers de la politica"

Anònim ha dit...

A Molins la GENT VALENTA contra la corrupció està a la CUP i no a ERC , recordeu-ho quan voteu les properes municipals. Esta claríssim que la militancia d'ERC calla i dona suport a la corrupció de ICV a l'ajuntament, mentre que CIU jug...a a la p. i a la ramoneta criticant a ICV però sense deixar tampoc la cadira.
El que es mes trist es que ERC al final s'ha convertit coma a partit en un petit PSC o en una petita CIU.
VISCA CATALUNYA NETA DE CORRUPTES !

Anònim ha dit...

Està clar que l'unica gent valenta contra la corrupció es la CUP

Anònim ha dit...

L’Ajuntament de Molins de Rei és un vaixell a la deriva i la crisi del Govern té conseqüències molt greus pel nostre poble

El Grup Municipal Socialista considera “molt greu” la crisi de govern que s’ha generat arran de la dimissió del regidor d’Economia, Enric Franch “que amb l’excusa de voler cobrar la jubilació ha abandonat l’actual Govern sense aclarir com estan els comptes municipals i deixant un desgavell econòmic de conseqüències imprevisibles pel nostre poble”, ha manifestat el portaveu Xavi Paz. Pel portaveu socialista, “l’alcalde Ivan Arcas (IiE) i els seus socis de l’actual Govern, CiU i ERC, han permès que marxi el regidor sense clarificar els comptes i han deixat l’Ajuntament de Molins de Rei a la deriva”.

En el ple municipal celebrat ahir per fer efectiva la dimissió, Xavi Paz ha deixat molt clar que “des del punt de vista personal, no hi ha res a dir, però políticament és evident que una regidoria no és una feina qualsevol. És un compromís de servei públic al qual Franch ha renunciat per tapar els greus problemes de gestió econòmica agreujats des de fa mig any”. Per Paz, el més greu, però, és que aquesta dimissió hagi estat admesa per l’alcalde i els seus companys de govern, “que han volgut fer veure que no passava res i han fet pinya per tapar la crisi”. L’actual alcalde hauria de respondre perquè ha acceptat la dimissió de Franch i, en canvi, va denegar la del regidor de Cultura el desembre del 2009. “Ha permès que el regidor de Finances marxi deixant moltes preguntes sense resposta, i amb un desgavell econòmic difícil d’explicar i tant IiE com ERC i CiU han volgut fer veure que no passava res”, ha dit Paz.

Per Paz, la crisi actual és una evidència més que cal un canvi a Molins de Rei. “Molins de Rei mereix una altra manera de gestionar l’Ajuntament, més rigorosa, clara i transparent, i el compromís del Grup Municipal Socialista és seguir treballant per tenir uns comptes clars al nostre municipi.”

http://www.socialistes.cat/psc/Territoris/Molins-de-Rei/Actualitat/Noticies/L-Ajuntament-de-Molins-de-Rei-es-un-vaixell-a-la-deriva-i-la-crisi-del-Govern-te-consequeencies-molt-greus-pel-nostre-poble

Anònim ha dit...

El PSC denuncia davant l’oficina Antifrau i la Sindicatura de Comptes les greus irregularitats detectades en els comptes municipals de Molins de Rei
El Grup Municipal Socialista pren la decisió davant la manca de resposta de l’actual Govern que després de sis mesos segueix sense clarificar la situació econòmica de l’Ajuntament i sense complir la llei en qüestions de contractació pública


El Grup Municipal Socialista ha demanat a la oficina Antifrau i a la Sindicatura de Comptes de Catalunya que obrin una investigació per determinar l’abast de les irregularitats detectades per la Intervenció Municipal en la gestió econòmica i la contractació pública de l’Ajuntament de Molins de Rei. “Hem hagut de prendre aquesta decisió després que vam evidenciar, ahir en la Comissió Municipal de Comptes, que sis mesos després dels primers informes tècnics públics que van donar a conèixer la greu situació, seguim igual”, ha dit la regidora socialista Esther Espinosa. “La ciutadania de Molins de Rei mereix uns comptes clars, perquè estem parlant de diners públics, i farem ús de totes les eines al nostre abast per tenir-lo ”, ha afegit.

La regidora socialista ha insistit que “és una decisió molt meditada, que ha estat difícil de prendre perquè enteníem que l’alcalde Ivan Arcas actuaria responsablement i reaccionaria davant la gravetat del caos econòmic i de gestió existent. Lamentablement ahir vam constatar a la Comissió Municipal de Comptes que això no ha estat així i que hi ha un nou informe que confirma que es manté la situació de descontrol”. Espinosa ha recordat que “la manca de comptes clars afecta directament als molinencs i molinenques perquè no sabem com s’estan gastant els diners, ni si es podrien invertir millor”. Així mateix, ha comentat que “estem posant en perill subvencions de la Generalitat i el pagament a proveïdors, que estan trigant molt a cobrar, cosa que en un moment de crisi econòmica és especialment greu que l’Ajuntament no pagui com toca”.

El nou informe d’intervenció recull expressions tan greus com:

“Es tracta d’una administració on es produeixen nombroses actuacions irregulars en diversos àmbits, que evidentment dificulten l’exercici de les tasques d’intervenció”
“Quant a l’organització administrativa no s’han afrontat millores de fons per dotar a l’Ajuntament d’una articulació dels recursos, especialment en els àmbits econòmics i jurídics”
“Fins a la data no s’han resolt les mancances detectades en el compliment de la normativa de contractes del sector públic”
Aquest informe s’ha fet arribar a l’oficina Antifrau i a la Sindicatura de Comptes.

“També els hem informant de l’adjudicació més que sospitosa del servei d’assessorament jurídic del àrea de sostenibilitat i territori”, ha dit Espinosa. Com saben “fa molts mesos que teníem sospites sobre aquesta adjudicació, que es van confirmar plenament aquest passat mes de desembre”, Espinosa ha afegit “més que millorar la situació, cada dia és més evident la gravetat de la situació”.

El portaveu socialista ha conclòs la roda de premsa, tot dient “Molins de Rei fa molts mesos que no té lideratge polític i això ho està pagant el molinenc i molinenca; Molins de Rei vol un canvi i el PSC treballarà al màxim de les seves forces per representar aquest canvi a millor que desitgem els seus ciutadans; amb la suma de tots, segur, que ho farem possible”

http://www.socialistes.cat/psc/Territoris/Molins-de-Rei/Actualitat/Noticies/El-PSC-denuncia-davant-l-oficina-Antifrau-i-la-Sindicatura-de-Comptes-les-greus-irregularitats-detectades-en-els-comptes-municipals-de-Molins-de-Rei

Anònim ha dit...

Sobre dimissions i crisis de Govern

Quant el Nadal ja queda lluny i torna el fred rigorós, ja podem afirmar que el Govern de la Vila pateix una crisis en tota regla.

Després de la decisió que vam prendre els socialistes la setmana passada portant els comptes públics del 2009, encara no aprovats, a l’Oficina Antifrau i a la Sindicatura de Comptes, aquesta setmana la vam començar amb la dimissió del regidor de finances.

El senyor Franch abandona el vaixell, deixant molts temes per tancar i moltes temes per explicar. Com pot dir que se’n va amb els deures fets ???? Si ni tan sols ha pogut aprovar els comptes públics del 2009.

L’exregidor, primer de tot, insulta a la intel·ligència col·lectiva quan manté que el que fa és jubilar-se. De nou, com sempre ha fet amb les decisions econòmiques, deixa de dir la veritat i no assumeix que dimiteix.

Segurament té problemes per respondre els dubtes que deixa sense respondre: dimiteix o el seus companys el fan dimitir ??? Per què dimiteix ara i no ho va fer el passat mes de juliol, quan es van conèixer totes les irregularitats ???? Crec que aquest és el pitjor moment per dimitir, a quatre mesos de les noves eleccions municipals.

I finalment l’alcalde hauria de respondre per què accepta aquesta dimissió del seu reponsable econòmic i no va acceptar la del regidor de cultura, que va anunciar en el ple de desembre del 2009.

Molts interrogants sense respondre i moltes deures per fer.

Molins de Rei, no es mereix aquest Govern Municipal. Els seus vilatans volen un Govern que tingui uns COMPTES CLARS. Un Govern que doni respostes a l’actual situació econòmica (i no que afegeixi més interrogants).

Hores d’ara, es pot confiar en els propers anys, cabdals per sortir de la crisi econòmica, en aquells que han permès aquest desgavell, aquest guirigai i que ni tan sols aproven els comptes quan toquen ????



http://xavierpaz.blogspot.com/

Anònim ha dit...

L'AIRE FRESC DE LA CUP DE MOLINS


ERC: "volen una política local seriosa, noves idees i noves maneres de fer les coses a l'Ajuntament."


Victor Puntas Alvarado continua manteniendo junto a ICV y a CIU al Director de Serveis Generals que se considera por el propio govern municipal com el maximo responsable de los problemes.

¿Que cambiaria Victor?

¿Por que no no empiezas a cambiar el Ayuntamiento hoy mismo?

Mejor después de las elecciones ¿No?

Y DESPUES MAS DE LO MISMO.

Si ERC tuviera la más mínima intención de cambiar algo ahora o en el futuro, el Director de Serveis Generals ja estaria DESTITUIDO.

ES TODO MENTIRA VICTOR, LA GENTE YA LO SABE Y TUS VOTANTES TAMBIEN, INCLUSO PARTE DE LA MILITANCIA DE ERC EMPIEZAN A DESCONFIAR Y A CUESTIONARTE (ESO LO SABES TU TAMBIEN).

¿Acaso teneis por que callar los de ERC ?

PARECE QUE SI

EL MOVIMIENTO SE DEMUESTRA ANDANDANDO

ANDANDO VICTOR, NO CALLANDO




Donem una oportunitat a la CUP, donem la cara per la CUP, donem la cara per la GENT VALENTA de veritat.

Anònim ha dit...

VICTOR VOL PER ERC:

"noves idees" però amb "els mateixos valors de sempre"... i "noves maneres" d'utilitzar el càrrec en profit propi, amb "la mateixa moralitat política de sempre".

NO SE SI ESTE PERRO (EL DE LA HONESTIDAD Y LA DECENCIA POLITICA)ES TUYO VICTOR.

ME TEMO QUE NO


POR ESO TE DECIMOS: A OTRO PERRO CON ESE HUESO !!!!!!!

Anònim ha dit...

SI L’ALTERNATIVA A LA MONARQUIA BORBONICA ES LA REPUBLICA INDEPENDENT I BANANERA DE VICTOR PUNTAS ...















... VIRGENCITA VIRGENCITA QUE ME QUEDE COMO ESTOY

Anònim ha dit...

Sabeu que al Victor i a la seva facció de seguidors els diuen "els bananeros" ?

Superfort !

Anònim ha dit...

¿Porqué?

Anònim ha dit...

Aquesta és i serà una setmana plena d’esdeveniments importants a la Casa de la Vila. En primer lloc aquest dilluns s’ha produït un fet rellevant com ha estat la renúncia al càrrec de regidor de l’amic Enric Franch. L’Enric ha estat el responsable de les finances municipals, Tinent d’alcalde president de l’Àrea de Serveis Generals i també regidor de Governació en aquests darrers gairebé 8 anys. Un bon paquet de responsabilitats de les que podríem dir-ne molt poc agraïdes. L’Enric marxa en el moment de complir els 63 anys per jubilar-se. Sempre sap greu que un company i amic se’n vagi i més en uns moments en que tothom es veu en cor d'escampar tota mena de rumors i parlar malament de les finances municipals, encara que la gran immensa majoria dels que ho fan no en tinguin ni la més remota idea. Alguns regidors inclosos. Per això, segurament, el moment triat per l’Enric per deixar l’Ajuntament no ha estat el millor. Penso que hauria estat més adequat fer-ho al final del mandat, d’aquí a 4 mesos, però les seves circumstàncies personals fan que ho deixi ara. Tot plegat dona peu a la polèmica, que no crec que sigui, a hores d'ara, el que més necessita l’Ajuntament i el seu bon funcionament. Però així són les coses i no de cap altra manera.

jromeu.enmolins

http://jromeu.enmolins.bloc.cat/

Anònim ha dit...

Però si no es poden veure!!! fan la comedia de donar-se copets a l'espatlla, a més té de pagar-li al fanky perque va enxufar a la seva parella a l'ajuntament, quan ella no podia aguantar més a radio molins, etc

El Romeu és economista i va treballar 35 anys a un banc, aquest sí que en sap de portar les finances d'un ajuntament. No crec que li haguessin colat tans gols.

Encara que és responsable com tots, era al govern i sabia el què passava però l'ego el va traïr i va preferir seguir tenint poder que plegar quan tocava

Anònim ha dit...

Algú te informació de qui serà "l'equipillo" de les noves idees i de les noves maneres ?

Anònim ha dit...

Algú te informació de qui serà "l'equipillo" de les noves idees i de les noves maneres ?

Anònim ha dit...

Us fitxeu que Jordi Romeu no nega les irregularitats de l'Ajuntament ?

Anònim ha dit...

Jordi Romeu, et presentes amb ERC a les properes municipals? -radio macutu-

Anònim ha dit...

No fotis el romeu a l'equipillo dels bananeros !!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

No fotis el romeu a l'equipillo del bananeros