dijous, 13 de gener del 2011

Enric Franch (IiE) dimiteix a 4 mesos de les eleccions per jubilar-se amb 63 anys

Ràdio Molins ha publicat en el seu facebook la següent notícia: l'Alcalde Ivan Arcas acaba de fer públic que el regidor d'economia, finances, serveis generals i seguretat pública, Enric Franch ha anunciat que plega per jubilació, aquest canvi es farà efectiu al proper ple de finals de gener, Núria Artés, número 10 de la llista electoral d'Iniciativa i Esquerra, ocuparà el càrrec que deixa Franch.

El que no diu l'alcalde és que el senyor Enric Franch (IiE) té actualment 63 anys i per tant hem de parlar de dimissió. Podria haver esperat en tot cas fins a les eleccions municipals del 22 de maig de 2011 i no ho ha fet. Haurem de veure quins motius donen per aquesta dimissió però és evident que la gestió del Sr. Enric Franch ha estat nefasta i des de la CUP ho hem denunciat en múltiples ocasions.

El relleu serà Núria Artés, actual assessora d'alcaldia, càrrec de confiança creat aquesta legislatura amb un sou de 3.300 €/mensuals. La pregunta serà veure si també assumirà la presidència de l'Àrea d'Economia i Serveis Generals (ESG) o només assumirà alguna de les regidories que ocupava el Sr. Franch i algun altre regidor/a assumeix la presidència de l'Àrea.

67 comentaris:

Anònim ha dit...

¡FELIZ CUMPLEAÑOS, INDESEABLE¡ Que continúes siendo no deseado por muchos años más….

Ojalà tengas mucho alcohol

Anònim ha dit...

Y QUIEN OCUPARÁ EL LUGAR ACTUAL DE LA SILVIA?


¡¡¡¡¡¡¡¡¡LA VEVAAAAAAAAAAAAAAAA¡¡¡¡¡¡

Y SIN TITULACIÓN¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Se va por la puerta de atrás con nocturnidad con "excusillas" de jubilación. NO LO SOPORTAN NI LOS SUYOS.

Toda su vida ha sido un FRAUDE.

Se va sin dignidad no porque la haya perdido sino por nunca la ha tenido.

Es posible que se haya llenado los bolsillos ... pero yo no me cambiaria por el, yo no me cambiaria por UN MISERABLE podrido de rabia y de odio.

Tiene lo que se merece: SER COMO ES y que todo el mundo lo sepa.

CHAO BAMBINO !!!

Anònim ha dit...

FELIZ CUMPLEAÑOS, FRANCKY

El PSC denunciarà a l’oficina Antifrau i la Sindicatura les irregularitats comptables i de contractació de l’Ajuntament

En concret: els comptes del 2009, amb els dos informes d’intervenció que mostren irregularitats comptables de contractació. També denunciaran dues noves adjudicacions d’assessoria jurídica per l’Àrea de Sostenibilitat i Territori que s’han fet el 2010 .

El PSC ha explicat avui en roda de premsa que després de la reunió de la Comissió Especial de Comptes que es va realitzar ahir a l’Ajuntament on no es va “clarificar la situació econòmica de l’Ajuntament i sense complir la llei en qüestions de contractació pública” i després de conèixer un nou informe d’intervenció on es posa de manifest que la situació no ha millorat, han decidit denunciar-ho.

Xavi Paz, ha dit que és en aquest “tercer informe de la Interventora on es veu que es ratifica en els informes anteriors i diu que la situació ha empitjorat” i ha afegit que “l’Ajuntament s’ha convertit en un problema per Molins de Rei i que el govern no vol fer res per canviar la situació ni per explicar-la”. El portaveu socialista també ha denunciat que “hi ha proveïdors de l’Ajuntament que fa 10 mesos que no cobren.

Anònim ha dit...

".....l'Alcalde Ivan Arcas acaba de fer públic que el regidor d'econimia, finançes, serveis generals i seguretat pública, Enric Franch ha anunciat que plega per jubilació, aquest canvi es farà efectiu al proper ple de finals de gener, ...."


¡QUE VA¡ ¡QUE VA¡¡QUE VA¡ La situació es tan insostenible que es imposible esperar a finales de enero. Ya verás como adelantan el pleno.

Anònim ha dit...

PERO, ¿QUE ESPERAVAIS DEL FRANCKY? ¿UN MESIAS?.

Tal como dice la primera carta o epístola a Timoteopues (Capítulo 3, versículo 5) el que no sabe gobernar su propia casa, ¿Cómo cuidará de ........?

Anònim ha dit...

Núria Artès, la nova Regidora ?
Però si actualment les seves tasques son d'administrativa (això si d'administrativa de luxe cobrant 3000 euros. Aquesta noia no té cap tipus de capacitat per posar-se al comandament d'una regidoria d'aquests tipus (ni capacitats tècniques ni de comandament).

Anònim ha dit...

Tranky, tranky.... todo esta calculado. La Veva la tutelarà

Anònim ha dit...

Pero esta chica no mandará, la que mandará en realidad es la Veva que es quien de verdad tiene personalidad.

La Nuria dirá amén a todo lo que diga la Veva y santas pascuas y si se porta bien y firma todo lo que le diga la Veva la dejaran repetir en la lista de ICV.

Así es la política y así son los políticos (todos) en Molins y en todas partes.

Ya lo dijo Juan Guerra: " el que se mueva no sale en la foto "·

Anònim ha dit...

".....Aquesta noia no té cap tipus de capacitat per posar-se al comandament d'una regidoria d'aquests tipus (ni capacitats tècniques ni de comandament)"

PUES EL EMPAKETADOR DE LA GALLINA BLANCA TAMPOCO TENIA Y MIRA, OCHO AÑOS VIVIENDO A COSTA DE LOS MOLINENSES

Anònim ha dit...

ESCÀNDALO EN LAS MULTAS

Alex investiga la supuesta retirada de sanciones de manera discreccional a más de un centenar de personas en los ultimos años como favores personales del Franky. Es un escandalo

Anònim ha dit...

¿ Alguien sabe que hacia Franki en galllina blanca?

¡Quien lo sepa lo explique porfa!

Anònim ha dit...

Por cierto hay que decir alto y claro que la interventora tiene dos cojones y ha puesto en su sitio a estos maleantes

Anònim ha dit...

¿ES JOVEN ESTA HEROINA?

BUENO, AUNQUE ESTE ENTRADA EN EDAD ES IGUAL, UN BESAZO EN LOS MORROS, POR TUS COJONES¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

VAYA CARA QUE SE LE HA QUEDADO A ESTE INDIVIDUO DE LA FOTO

FIJAROS LA CARA DE SUS COMPAÑEROS DE PARTIDO, AL ENTERERSE DE LA NOTICIA

http://new.taringa.net/posts/imagenes/1644891/Las-peores-caras-del-siglo-xxi----bolsa.html

Anònim ha dit...

Alguien sabe como se llama la interventora de Molins?

Anònim ha dit...

¡¡¡¡SÍ¡¡¡¡¡

LARA CROFF

Anònim ha dit...

He conseguido fotos de la interventora de Molis de Rey

http://www.duiops.net/juegos/laracroft/laracroft.htm

Anònim ha dit...

el ple de finals de mes...NOOOOO
dilluns convoquen un ple extraordinari....

les regidories..pot quedàrseles l'alcalde com ho va fer amb Urbanisme...això si amb la Ex-alt càrrec de l'agència de residus.....= Veva, podria vernir d'auxiliar administratiu que és la plaça que va guanyar en oposicions el segle passat..... però per SORT encara hi han els "fills" al govern i ella pot donar un cop de ma salvadora...a un degavellat ARCAS...!!!! no ho sap la Veva però potser s'enfosarà també ella el vaixell s'ha escorat...!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Àlex,

Segurament molta gent ja t'ha felicitat personalment per aquest espai de llibertat i de justicia que es el teu blog, però jo vull fer-lo aquí, públicament per que ets valent i t'ho mereixes.

Segurament de quan en quan apereix alguna petita burrada, però el cert és fas una gran contribució a la participació, a la democràcia, a la informació de veritat i a la lluita contra la corrupció política.

Ànims Àlex i que no t'intentin tapar la boca, perquè més enllà de les idees i preferències polítiques de cadascú, el teu blog posa veu a les veritats que moltes persones no poden dir públicament.

Sense el teu blog aquestes veritats segurament mai no s'habrien sabut.

Si cadascú de nosaltres intenta canviar allò que pugui, encara que sigui una petita cosa en la direcció correcta, tots ens sentirem millor i pot ser al final d'aquest camí haurem canviat coses importants i serem més bones persones i mes honestos.

Moltes gràcies Àlex sort i salut !

Anònim ha dit...

companys anònims el ÉS PASSAT L'ENRIC ES PASSAT....EL MAL SON S'ACABA....!!!!!

JA NO PARLEM MÉS D'AQUESTA PERSONA...... tot arriba.

the end!!!!!

aquest any 2011 PROMET.!!!! GAUDIM COMENÇA UN "NOU DIA"

PARLEM DE FUTUR ESPERANÇADOR...GRÀCIES PSC PER ANAR A L'OFICINA ANTIFRAU I SINDIC DE GREUGES....!!! GRÀCIES ELS MOLINENCS QUE TREBALLEN A L'AJUNTAMENT I QUE CREUEN EN LA FUNCIÓ PÚBLICA, I NO EN LA PROSTITUCIÓ PÚBLICA. T'HO AGREEIXEN..
ÀLEX PREGUNTA ALS TEUS COMPANYS D'OPOSICIÓ SEGUR QUE NO ES TAN DIFÍCIL..... QUE INVESTIGUIN LES AUTORITATS COMPETENTS I QUE NO SE VAAN DE ROSITAS...!!!!

Anònim ha dit...

La gent valenta encomana i transmet energia positiva, estic d'acord amb el comentari de donar gràcies a l'Àlex m'afegeixo.
A casa nostre cada nit ens connectem i sentim sensacions contraposades, indignació, llástima i prenem conciència de BASTA YA!!
No es poden permetre coses tan nefastes.
Encoratjo als traballadors de l'ajuntament a plantar cara.
Felicito també des d'aquí a la Interventora, cojones no!!! és una senyora, és una dona valenta i que deu tenir conviccions fortes i sobre tot no té por i aixó es per agraïr.
l'Àlex s'estima Molins és el seu poble, no faltaria més, però la Interventora està fent molt per Molins de Rei.
Aixì que ànims Interventora, no defalleixis, igualment Àlex.
visca MOLINS DE REI!!!!

Anònim ha dit...

Sabeu que avui dia 13 aquest indesitjable del Frank fa els 63 tacos? Ho posa el seu DNI

Ha esperat just a fer-ne 63 per poder plegar i cobrar l'atur fins els 65, és a dir que l'ajuntament li haurà fet un acomiadament improcedent.

Investiga això Alex, investiga el motiu pel qual l'han acomiadat, si no, no es pot jubilar amb el 100%del sou, i no crec que s'hi conformi.

L'últim frau de l'impresentable?

Anònim ha dit...

JOAN MONTSERRAT OLIVELLA, va para ti:

El qui tingui somnis de poder, que almenys no ronqui en veu alta.
S. J. Lec (Lwów, Polònia 1909 - Varsòvia 1966)

ACCOUNTABILITY

Anònim ha dit...

ENRIC FRANCH, ja saps

El més net és qui no embruta

Anònim ha dit...

ENRIC, bona cara, bon semblant, fes-te fotre i endavant!

Anònim ha dit...

La Vanguardia.es Viernes, 14 de enero 2011.

El PSC lleva al ayuntamiento de Molins de Rei a la Oficina Antifraude. Molins de Rei (BARCELONA). (EUROPA PRESS) El PSC ha llevado al Ayuntamiento de Molins de Rei (Barcelona) a la Oficina Antifraude por las "graves irregularidades" que según su opinión se han detectado en las cuentes municipales. Según el PSC, el Ayuntamiento no cumple la ley en cuestiones como la contratación pública y no ha clarificado las presuntas irregularidades que trascendieron seis meses atrás.
En Molins de Rei gobierna una coalición formada por Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei -formación vinculada a ICV-EUiA-, ERC y CiU, mientras que el PSC, PP y la CUP están en la oposición. El alcalde del municipio es el ecosocialista Ivan Arcas.
El grupo municipal socialista ha enviado a la Oficina Antifraude y a la Sindicatura de Cuentas varios informes de la intervención municipal de Molins que "demuestran la situación de descontrol" que hay en el consistorio. Según el PSC, los dos organismos fiscalizadores deberían abrir una investigación para determinar el alcance de las irregularidades.

Anònim ha dit...

http://www.viumolinsderei.com/2011/01/14/el-psc-porta-loficina-antifrau-els-comptes-municipals/

El PSC ha enviat a l’Oficina Antifrau i la Sindicatura de Comptes els informes de la interventora que demostren les “greus irregularitats detectades” en els comptes municipals de Molins de Rei. El nou informe fet públic pel PSC ratifica que la interventora continua sent crítica amb la situació econòmica de l’Ajuntament.
Xavi Paz i Ester Espinosa anuncien que portaran a l'Ajuntament davant l'Oficina Antifrau (PSC Molins de Rei)
Després de mesos demanant que es clarifiqui la situació econòmica de l’Ajuntament, el PSC ha demanat a l’Oficina Antifrau i la Sindicatura de Comptes de Catalunya que obrin una investigació per determinar l’abast de les irregularitats detectades per la interventora en la gestió econòmica i la contractació pública de l’Ajuntament. La regidora Ester Espinosa ha explicat que han pres la decisió “després de que ahir a la Comissió Municipal de Comptes vam evidenciar que seguim igual que fa sis mesos”, quan es van fer públics els primers informes tècnics que donaven a conèixer la situació econòmica de l’Ajuntament i algunes irregularitats en la contractació pública. “La ciutadania de Molins de Rei mereix uns comptes clars, perquè estem parlant de diners públics, i farem ús de totes les eines al nostre abast per tenir-lo”, ha afegit Espinosa.
La regidora socialista ha explicat que “és una decisió molt meditada i difícil de prendre perquè enteníem que l’alcalde actuaria responsablement i reaccionaria davant la gravetat del caos econòmic i de gestió existent”. Pels socialistes, la Comissió Municipal de Comptes de dimecres va ser la gota que va vessar el got i ho han demostrat amb un nou informe que confirma la situació de descontrol de la que ve advertint l’oposició des de fa mesos. Espinosa ha recordat que “la manca de comptes clars afecta directament als molinencs perquè no sabem com s’estan gastant els diners ni si es podrien invertir millor”. La regidora socialista ha advertit de que fins i tot es poden estar posant en perill subvencions de la Generalitat i ha criticat la lentitud en el pagament a proveïdors.
L’informe d’intervenció que es va entregar als grups municipals durant la Comissió Municipal de Comptes és contundent: “Es tracta d’una administració on es produeixen nombroses actuacions irregulars en diversos àmbits, que evidentment dificulten l’exercici de les tasques d’intervenció”, assegura la interventora del consistori molinenc en un document datat del 21 de desembre de 2010 sobre els comptes del 2009, que encara no han estat entregats a la Sindicatura de Comptes amb un evident retard.

Viu Molins de Rei us ofereix la possibilitat de consultar el nou informe de la interventora enviat a l’Oficina Antifrau [PDF]

Anònim ha dit...

Y el Sr. Alcalde que dice en EL PUNT.."Un frau seria destinar diners en benefici propi, i estic molt tranquil perquè això no està passant" Ivan Arcas- Alcalde de Molins de Rei- ICV-EUIA.

Este tío (perdón) es tonto, lo quiere parecer ó nos quiere hacer pasar por tontos a todos los molinenses?

Que se lea la definición de fraude en el diccionario .. "Engaño, inexactitud consciente, abuso de confianza, que produce o prepara un daño, generalmente material".

Seguramente, esperemos que así sea,nadie se haya llevado dinero del Ajuntament en los bolsillos pero sí se ha entregado a amigos, familiares etc. etc. a través de contratos fraudulentos. A eso cómo se le llama???
También dice que "las deficiències assenyalades s´estan endreçant o s´han endreçat." Claro, no faltaría más, pero se están endreçant porque alguien lo ha denunciado, que si no, hasta cuando hubieran seguido mangoneando?

Sr. Iván Arcas, tenga Vd. un poquito de vergüenza torera y dimita ya. Vd. ha sido cómplice de todos los chanchullos y los ha consentido y firmado los cheques sin poner objeción alguna. A quién quiere Vd. engañar a estas alturas?

Molins de Rey merece un Alcalde serio, respetuoso con las leyes,honrado,no amigo de chanchullos y me paro porque no sé hasta dónde llegaría...
Nosotros como ciudadanos pagamos nuestros impuestos y exigimos que el dinero recaudado sea bien administrado e invertido en el bien de Molins,no entregado a amiguitos enchufados y otros menesteres como buenas comidas regadas con vino caro, carísimo etc. etc.

Sr. Ramón Casals de CIU, resulta que tampoco sabía nada de nada. A quién quiere engañar? Hacia dónde miraba cuando llegaban las denuncias?

Sr. Víctor Puntas de ERC, otro que tal, tampoco sabía nada pero governaba con los otros dos.
Dónde hemos llegado???

Molins necesita una renovación y limpieza total.

Anònim ha dit...

Este Frank está tan acostumbrado a defraudar que ahora también lo hace con la Seguridad Social y a cuenta, ahora no solo de Molins sino de todos los españoles.

Para poder cobrar el paro durante 2 años y llegar a los 65, no vale con dimitir, hay que ser despedido y de manera improcedente.

Quién lo ha despedido?

Cómo tiene tanta cara de decir que se va al paro durante 2 años cobrando algo que no le corresponde porque ha dimitido?
Tantos parados que de verdad lo necesitan y este una vez más quitando el pan a otros....

Anònim ha dit...

tienes razón para ir al paro hay un despido improcedente.....por lo menos es lo que hasta ahora sabia.

para asegurarme el lunes llamo al SOC fijo !

ARCAS HAZ TU LO MISMO..PORQUE VAS A SALIR EN LA FOTO OTA VEZ!

Anònim ha dit...

O ES QUE LOS REGIDORES TIENEN UN RÈGIMEN ESPECIAL...????

Anònim ha dit...

OS EXPLICO LA TRAMPA:

En realidad no se jubila:

1. dimite como concejal.

2. gallina blanca tiene obligación de readmitirlo en su antiguo puesto.

3. se pacta fraudulentamente un despedido objetivo o improcededente.

4. atur dos años

5. jubilación en las condiciones mas favorables.


LOS EXSINDICALISTAS RECICLADOS LO TIENEN TODO PREVISTO.

Y GALLINA BLANCA: ENEMIGO QUE HUYE PUENTE DE PLATA.

Anònim ha dit...

He llegit el comentari de l'alcalde sobre el frau. Però com és posible que un lliçcenciat en história digui això!!!
Però es molt més greu del que sembla, que el desconeixement de la <Llei no l'eximeix de compliment, això ho sap tothom com pot ser que un alcalde, no sàpiga que els contractes s'ha de fer segons la LLei de contractes. I en aquest bloc s'ha parlat també dels processos de selecció, alcalde que no sap que és prevaricar.....miri el diccionari !!! I DE PAS LLEGEIXI LA WEB DE L'OFICINA ANTIFRAU QUE PER CERT LA VAN CREAR SOTA EL GOVERN DEL TRIPARTIT..... QUÈ DIRÀ ICV DE LA SEVA ACTUACIÓ...!!! no solament és la vergonya de Molins de Rei sinò també del seu partit.
Estic d'acord els socis de govern que es desmarquin JA!!!! SINÒ TAMBÉ SÓN CÓMPLICES!!

Anònim ha dit...

El Sr Franky no puede volver a Gallina Blanca porqué no cogió la excedencia, sinó que cobró más de 20 millones de pesetas por plegar y rescindir el contrato con esta empresa cuando entró a trabajar de concejal hace 4 años en el ayuntamiento de Molins.

Por lo tanto si coge el paro será de forma fraudulenta, porqué el ayuntamiento le hará un despido improcedente. Que alguien lo investigue por favor

¡¡¡¡Basta de corrupción!!!

Anònim ha dit...

La Nuria Artés, cobran 3.300€ i l´ajuntament no te diners???.Teniu una cara que us la trapitxeu.
Tots plegats,sou iguals lladres.

Anònim ha dit...

ALEX una pregunta: ¿es verdad lo que se dice que hasta la mujer del jefe de personal de ayuntamiento, un tal Ivan Curto, presentava facturas a cargo de Molins?

Anònim ha dit...

Viu Molins de Rei ha retransmès el ple ordinari del mes de novembre des de l’Ajuntament de Molins de Rei a través de Twitter. El ple es va celebrar la nit del dimecres 24 de novembre entre les 19.30 i les 24.30h

Franch: “Tenim un ajuntament sanejat. El nivell de serveis és digne, l’ajuntament no té dèficit i el nivell d’endeutament és prudent”.

Franch: "No pretenc que el @PSCMolinsdeRei m'aplaudeixi, però espero que s'alegrin de que estem bé de diners". 8:37 PM Nov 24th, 2010 vía TweetDeck

(Cuando díce -Estem bé de diners-, se refiere a el i al Monsito, que cobran más de 60.000 euros al año cada uno)

Anònim ha dit...

i el alcalde Arcas silvando..

Anònim ha dit...

Franch, vaya una que has armado. Eres un sirvenguenza. Nos has undido políticamente. INEPTO I AMBICIOSO.

En la Candelera te tenemos preparada una que te vas a cagar.

Anònim ha dit...

¿Redactar un modelo de carta despido?

El modelo carta despido es un documento difícil de redactar, y no por su contenido en sí, sino por lo duro del hecho que supone hacerse. El hecho de despedir a un aspitante a gerente no es para nada un asunto fácil, no sólo por lo traumático de la situación, sino por el hecho de que pudieran ocasionarse posteriores acciones legales que en algunos casos, conllevan a una huelga o a la paralización de todo el personal de la empresa en honor y en amistad de la persona despedida.

En el mejor de los casos, el despido ya ha sido advertido previamente con el funcionario, ya se han tratado los temas importantes y ya se ve que el resto de la plantilla lo ha aceptado Entonces, por tanto la Carta de Despido no es más que puro formalismo.


Modelo carta despido Num 1
En Molis, a 17 de enero de 2011

Estimado Sr. Aspirante a Gerente:

Por la presente carta, el grupo de dirección le comunica, que ha tomado la decisión irrevocable de proceder a la finalización de su contrato profesional, en base a las facultades que a la misma se le atribuyen en el artículo .......del ......, para proceder a un despido disciplinario.

Nos vemos obligados a tomar esta decisión en base a que NO TODO HA HIDO SOBRE RUEDAS.

Debe usted saber que dicha falta está tipificada como causa justificada de despido, en el artículo ...... del convenio laboral atribuible a esta citada empresa y sancionable con un despido a través del artículo
........ del mismo contexto legal.

Por ello podrá usted, hacer contra a la referida sanción, y recurrir ante el Juzgado en un plazo de 10 días laborables contando a partir de hoy, sin perjuicio del recibo de la liquidación que por saldo y finiquito le corresponde, CONCRETAMENTE UNA GARRAFA DE AGUA DE 5 LITROS Y UN LOTE DE NAVIDAD marca COMEJUSTO, y que podrá encontrar a su disposición en la oficina de entrada de esta empresa.

Sin otro motivo que añadir,
Le saluda atentamente,

Fdo: Conjunto de dirección de ......

Anònim ha dit...

Que coi una garrafa d'aigua i un lot comejusto... una patada als collons i una altra al cul per cabró !

Anònim ha dit...

molt bona la carta d'acomiadament...!!!!


pero al Regidor li han fet carta ...??? si va a l'atur l'han d'acomiadar....!!! potser al Ple s'haurà de preguntar però com és extraordinari potser no ha ha preguntes....!!!
l'Àlex ho deu saber esperem a veure què diu?

Anònim ha dit...

DAVID Y GOLIAT

Cuenta un cuento muy viejo, que había un joven pastor llamado ALEX MAYMÓ , y un gigante, ENRIC FRANCH, que creía que con su fuerza podía abusar de todos.

El caso es que este FRANCH siempre llevaba puestos casco, coraza, y en una mano tenía AL MONTSERRAT como escudo , y en la otra, una espada muy muy muy grande . Y que se había ido a la sala de Plenos a decir bravuconerías, y que nadie se le acercaba, y que él se reía con carcajadas como truenos; y que entre una y otra, gritaba:

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡A ver, a ver quién puede conmigo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡!

Y no había quien se le acercara. Y el gigantón se reía más alto aún.

Y el caso es que en aquel lugar también acudía ALEX, un muchachito alegre, amante de ir en bicicleta, y que no hacía maldades. Todo el día lo pasaba cuidando las ovejas de su familia (en sentido figurado, claro); llevándolas a lugares donde hubiera hierba buena para comer, y al río, donde se quitaban la sed. Si tenía una oveja recién nacida, él la cargaba si la veía cansada, y acariciaba a la madre. Y por las tardecitas, después que el Sol se iba, el pastor jugaba con las ovejas, corriendo tras ellas, que se viraban y daban golpecitos con sus cabezas en las piernas de ALEX.

Después de este retozo, el pastor dejaba a los animalitos en un lugar seguro y se iba al Ayuntamiento, a darse una vuelta. Luego, caminaba hasta su casa para comer su pan y su queso. Si había buen tiempo, regresaba con sus ovejas y dormía bajo un árbol, cerquita del rebaño.

¡Ah! Se me olvidaba decir que ALEX tenía un blogg en Internet que usaba de lo mejor. Durante años practicó y practicó, y no había quien le ganara en eso de en dar información local. La página webb la utilizaba para informar, pero, sobre todo, para defender a las ovejas. Si un lobo se acercaba, con información veraz lo hacía huir , y si volvía, apuntaba mejor, y por lo menos le rompía una pata para que aprendiera a no atacar a los animales indefensos.

Y resulta que un día ALEX se enteró de lo que estaba haciendo FRANCH. A ALEX no le gustó nada. Y pensó:

“Así que porque es grande anda abusando de todo el mundo... Eso no es justo. Y si nadie se le enfrenta, no nos dejará vivir tranquilos.”

Por eso dijo:

–¡Voy a pelear con el FRANCH ese!

Trataron de convencerlo de que si hombres ya hombres, y buenos guerreros, no se atrevían, menos debía atreverse él. –¡Voy a pelear con el FRANCH ese! –volvió a decir.

Y allá se fue con su PÀGINA WEBB y con la INFORMACIÓN que había recogido. Cuando a FRANCH le dijeron que aquel muchachito iba a pelear con él, se rió tan fuerte que sus carcajadas doblaban los árboles altos y levantaban polvareda por todas partes. “No voy a perder el tiempo contigo dándote explicaciones….”

Al llegar ALEX , el gigantón seguía riéndose. Pero ALEX no tuvo miedo. Sin decir nada, puso INFORMACIÓN VERAZ en su webb, apuntó mejor que nunca y la lanzó. La artillería fue a enterrarse en la frente de FRANCH, quien dio unas vueltas sobre si, dejó caer al MONTSERRAT manchando éste al jefe de personal, y luego cayó él, prejubilándose a los 63 años.

Todos se quedaron tan sorprendidos que no encontraron qué decir. ALEX sí dijo:

–Lo primero es no tener miedo a nadie, por más gigante que sea. Lo segundo es estar convencidos de que tenemos la razón, de que es justo lo que queremos. Lo tercero, es tener paciencia. Lo cuarto es saber usar bien el arma que tengamos y quinto que tu enemigo se ampare en la FALTA TRASPARENCIA Y DE PUBLICIDAD DE SUS ACTOS.

Segun la Bíblia, David llegó a ser el mas grande rey de Israel. ……………………….

ACCOUNTABILITY

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Aquesta gent ha fet de la mentida, de la desqualificació i de la manipulació la seva forma de comunicació, L'ÚNICA FORMA DE COMUNICAR QUE CONEIXEN ÉS LA MENTIDA COMPULSIVA, la mentida fosca, retorçada, constant, implacable, fastigosa ....

Anònim ha dit...

ENRIC FRANCH ha gestionat amb poc rigor, opacitat i manca absoluta d’eficàcia. Les decisions que ha pres han estat amb ocultisme o aleatòriament

Anònim ha dit...

Cuando el barco se hunde, quienes son los primeros en abandornar el barco???? pues eso...

Anònim ha dit...

Que aquest senyor desaparegui de l'escena política amb les seves maneres estanilistes i prepotents, amb la seva trajectoria política d'aprofitament del càrrec, amb la seva gestió econòmica fosca, opaca i desastrosa ... es una bona noticia p...er la gent que te valors, per la salut democràtica, i sobre tot perque l'Ajuntamnent deixi de ser un lloc on la corrupció es malauradament un fet habitual.
Esperen que això sigui el principi d'un canvi i que darrera d'aquest senyor es depurin tambè les responsabilitats de tots aquells altres que han tret profit d''allo que es de tots els molinencs i molinenques.

Karola Martinez.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488220023796&set=a.251233898796.138901.250616983796&comments

Anònim ha dit...

Ah! o sea que se jubila...... y las cuentas Enric como las dejas??? mal no??

Anònim ha dit...

ALCALDE, SIGUE EL EJEMPLO

Despedidos tres colaboradores del ex concejal corrupto de Palma.

La "pérdida de confianza" a raíz del escándalo del ex concejal de urbanismo del Ayuntamiento de Palma de Mallorca Javier Rodrigo de Santos, del PP, imputado por la fiscalía por malversar 50.804 euros de fondos públicos, ha provocado tres despidos en el consistorio: el de la secretaria del presidente de la Empresa Municipal de Obras de Palma (Emop), el del asesor jurídico y el de la economista.

Anticorrupción señala un agravante penal del delito de malversación continuada de caudales públicos, con una posible pena de entre 6 y 8 años de prisión.

Anònim ha dit...

Quizás no todos los políticos sean sinvergüenzas y chorizos, pero lo que tengo claro es que muchos chorizos y sinvergüenzas se meten a políticos (pequeño matiz pero importante).

Pensamiento de FRANCH (en la intimidad)

"Las promesas en campaña política , están dichas para no cumplirlas"
"Vine a la política para hacer dinero"

Anònim ha dit...

NO, NO, NO, NI GOLFO, NI SINVERGUENZA NI CORRUPTO, SIMPLEMENTE UN INÚTIL

Anònim ha dit...

ALCALDE, depuración interna YA¡¡¡¡ o Iniciativa Molins se hundira en las proximas elecciones municipales

Anònim ha dit...

"....ENRIC FRANCH ha gestionat amb poc rigor, opacitat i manca absoluta d’eficàcia. Les decisions que ha pres han estat amb ocultisme o aleatòriament".

LO QUE REALMENTE HA HECHO ES ......... "¡¡¡¡¡¡¡UNDIR A SU PARTIDO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡"

Anònim ha dit...

La Higueras se lamenta: "Este Francky es un crak. Lo teníamos que haver fichado hace años. El solo ha conseguido lo que nosotros llevamos años intentando,undir a los Verdes"

Anònim ha dit...

Lo que Franch HUBIESE DESEADO Y NUNCA PODRA DECIR: «Me voy con la cara bien alta y por la puerta grande»

Anònim ha dit...

NOTICION

Montsito despues de unos dias de retiso espirutual financiados por el ayuntamiento y la seguridad social, ha renegado de su vida anterior y se convertido en un hombre nuevo.

Ha dejado atras su ego y su vanidad para consagrar el resto de sus dias a las enseñanzas de Hare Krishna.

En la fotografia podemos reconocerlo aunque físicamente esá muy cambiado, portando un cartel que da testimonio de su nueva Fe.

Junto a él su cuñado también convertido a la nueva Fé, para así pasar por insolvente y que no tener que devolver los dineros a los molinencos.

http://enmisombrero.blogspot.com/2010/10/el-precio-del-ego.html

¡Enhorabuena Montsito que encuentres la paz en tu nuevo camino!

Anònim ha dit...

El compañero de la fabula de David y Goliat, que por cierto esta muy bien, habrá entrada en trance. El dedo se le habrà quedado agarrotado y a enviado cinco intervenciones iguales.

Alex, guillotina a cuatro de las cinco intervenciones. Plisssss.

EL HOMBRE DE NEGRO

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb les opinions que manifesteu segur que son fruit d'experiències amb aquesta persona que no ha enganyat a ningú. Que fa anys que treballa amb l'Ivan Arcas que es conneixen molt bé i que ha actuat amb total vistiplau de l'alcalde. Per tant el màxim responsable de tota la actuació que ha sortit i la que manca per sortir la té el responsable màxim l'ALCALDE. Ell el va nomenar al Franch i al Montserrat. Ell els pot destituir així "rentaria" la seva imatge però no ni tan sols té aqueste dignitat. Fins hi tot això ha perdut si es que l'ha tingut alguna vegada.

Anònim ha dit...

Claro que sí. El máximo responsable de todo este embrollo es el Alcalde.

Iván Arcas no decía nada pero consentía todo lo que se estaba cociendo y teniendo poder para pararlo, todavía añadía más a la olla. Ahora es él el que tendría que dimitir pero como que no tiene dignidad tampoco aquí se mojará.

Al tiempo.... Lo que ocurre es que los días en el Ajuntament los tiene contaditos.

Anònim ha dit...

Pel que diusÀlex has sentit per la ràdio la notícia de la dimissió del Regidor. Quin respecte demostre l'alcalde de Molins de Rei per la institució que fa un anunci d'aquesta trascendència a la ràdio. Clar que no es qualsevol ràdio es LA RADIO NOSTRE!!!!

Ha dit l'alcalde que l'Enric dimiteix, o sigui se'n va ell. No hi l'han dimitit, no ha lugar a l'acomiadament improcedent!!!! per tant no hi ha ATUR!!!!!

SI FINALMENT L'ALCALDE SIGNA ALGÚN ACOMIADAMENT IMPROCEDENT!!!! tindrieu un altra frau per denunciar a l'OFICINA ANTIFRAU!!!!

Aprofitem la despesa de carpetes que hauran d'obrir aquesta oficina ja m'ho imagido: estanteria on diu: EXPEDIENTS DE MOLINS DE REI: Contractació, processos de selecció, obstaculització als cosos estatals, prevaricació, acomiadament improcedent.

Ja fa temps que ho deiem SORTIREM ALS DIARIS!!!!!!

Anònim ha dit...

algú sap com està el Monsito??? encara està fora de circulació?

Anònim ha dit...

Sembla que segueix de baixa.

Anònim ha dit...

Sóc molinenc i la veritat es que intento comprendre com deu ser la feina diària a l'ajuntament de la gent que hi treballa i deu ser la hóstia!!!

En la meva empresa fa poc que hi va haver relleu generacional i el nerviosisme que es va generar a tots els nivells i categories va ser que ni us ho explico....

Treballadors de l'ajuntament (deixo de banda als endollats i pilotes o aquesta classe de chivatos...) a aquestos no els considero treballadors els considero "garrapates" que xuclen i xuclen....llegint tot això me n'adono que només us faltava la retallada que heu sofert....+ aguantar aquests "pseudo-polítics" que s'han venut els principis (que és el pitjor que et pot pasar com a persona...) + dieu que també us han tret l'AIGUA....!!!!! realment és un maltracte col·lectiu!!!! i perdoneu NO US MOVEU????