dilluns, 24 de gener del 2011

Més sorpreses en les factures: Rafael Bellido...

Fa unes setmanes, des de la CUP vàrem denunciar que el govern municipal (IiE, ERC, CiU) havia adjudicat al Sr. Rafael Bellido Cárdenas (regidor d'ICV a Cerdanyola del Vallès) un contracte per realitzar tasques d'assessorament urbanístic. El procediment per adjudicar aquest servei va ser molt poc transparent i no es va contrastar aquesta oferta amb cap d'altra. (veure notícia anterior)

Doncs revisant factures hem vist com aquest regidor d'ICV ja havia treballat per l'Ajuntament abans què se li adjudiqués aquest contracte. Concretament se li ha pagat una factura per valor de 4.532,33 € en concepte dels treballs realitzats entre l'1 i el 31 de juliol. Tot i així la factura ja estava presentada el dia 30 de juliol.

Segons el document d'Ordenació de despeses només es va sol·licitar una oferta al mateix interessat i per tant no es contrastar previament amb cap altra oferta per realitzar aquest servei.

Segons la minuta presentada, aquesta factura correspon als següents treballs:
  • 5 informes jurídics sobre planejaments urbanístics o una expropiació
  • Anàlisi del desplegament del projecte d'Urbanització i del Projecte de reparcel·lació del sector de les Guardioles
  • Gestions per l'aprovació provisional de la modificació del Pla General Metropolità a la Porta Sud de Molins de Rei
  • Seguiment de l'estudi d'impacte ambiental del sector de Vallpineda.
El mes de juliol de 2010 ha tingut 22 dies laborables i si fem un simple càlcul veurem com cada tasca ha representat 2,75 dies de feina. Una persona en plantilla no hauria tingut temps a fer aquestes tasques i moltes més? Per posar mitjans a intervenció no hi ha diners però sembla que per contractars assessors externs sí que n'hi ha....

35 comentaris:

Anònim ha dit...

“UN NOU VENT MOURÀ MOLINS”

Anònim ha dit...

Estic fins el collons que tothom robi tan lleugerament a l'Ajuntament i no passi res. Si algun dia surto com alcalde penso robar-ho tot, com que no passa res....doncs a viure la vida i que es fotin els molinens,no?!!

Anònim ha dit...

El trist de tot això és que el tècnics de l'Administració pública que treballem i fem la nostra feina com cal amb un 5% menys de sou, però amb el doble de feina que abans, sinó més... hem d'aguantar dia si i dia també el típic comentari "vosaltres si que viviu bé...", quan NO TENIM RES a veure amb personatges similars a aquest...

Anònim ha dit...

Només puntualitzar (no és per aquest cas, si no general) que el que factura un autònom no és equivalent a l'ingrés mensual d'un assalariat.
Si la nòmina és de 1000 euros, la factura de l'autònom equivalent serà d'uns 3.000 euros.
És bastant obvi, però cal ser rigorosos per tenir credibilitat.

Àlex Maymó i López ha dit...

Té raó l'últim comentari tot i que la proporció de 3 a 1 que ha establert no és sempre així. Per exemple un assessor urbanístic no tindrà tantes despeses generals (oficina, maquinària, vehicles, personal) com un autònom que sigui paleta o electricista.

Igualment, estem parlant d'una feina que no representa la totalitat d'una jornada laboral de 35 hores setmanals. A un treballador/a que estigui les 7 hores diàries a l'Ajuntament es pot controlar molt millor quina feina fa. En canvi, un assessor extern també farà altres feines i no saps ben bé quantes hores hi dedica.

Anònim ha dit...

Si a més a aquest assessor li faciliten taula, cadira paper, ordnador, telèfon, llum i etc., no té despeses... nomé si està donat d'alta d'autònoms que no ho sabem....(posats a mirar...)

Qui el contracta? veig que és per temes urbanístics....regidora Cateura? potser????
Tot quadra no????

Anònim ha dit...

Potser podem fer un recull d'euros que es gasta el govern municipal en els amics, conneguts i familiars a veure quants IBIS han de recaptar per pagar......

FRAU, FRAU, FRAU, FRAU, FRAU!!!!!!
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BASTA YAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Anònim ha dit...

Y más cosas que saldrán del bello Bellido, amigo, cuñao ó vete a saber qué de quien en el Ajuntament.

1000Euros x3 para un externo, ni hablar del bacalao. Podemos ser generosos pero no tanto!!!

Amiguito enchufado y a cobrar del bote haciendo no se sabe qué. Además oficina, material, etc. etc. en y del Ajuntament.
A quién se le permite algo similar?

Saldrá mucha mierda, porque hay mucha debajo de las alfombras y ahora que se ha empezado a destapar, huele demasiado a podrido.
Desde cuándo estamos así? Cuánto dinero se han llevado del Ajuntament? Cuántos favores estamos pagando? Hasta cuándo vamos a continuar así? Y el Sr.Puntas desde cuando está mirando para otro lado? Ahora quiere renovar algo? Que empiece por limpiar toda la mierda acumulada, denunciando en primera persona y entonces, solo entonces nos creeremos algo de lo que diga y que tiene buenas intenciones. Mientras no lo haga, que calle por favor. Más guapo "callao" que te hemos descubierto.

MARXEU JA!!! ha dit...

La Cateura no es la novia del Frankito?

Yo me lo guiso, yo me lo como!!!

Alguien en un post anterior explicó que los vió esquiando durante el fin de semana en que se dió a conocer la noticia de la ¿falsa? jubilación y en la que ella estaba de baja por ¿depresión?

IVAN, PUNTAS, CASALS!!! QUE NO US ENTEREU DE RES!!!

I MIRA QUE COBREU UN BON SOU!!!

SI NO SERVIU, MARXEU A CASA VOSTRE I DEIXEU DE FER MAL AL NOSTRE POBLE, PANDILLA D'INEPTES!!!

Anònim ha dit...

Alex,

A ver si te caes de la parra ya...

El bello Bellido está cobrando del Ayuntamiento des de que tuvo la moción de censura en Cerdanyola y se quedó sin dedicación exclusiva, a principios de 2010...que no te han enseñado todas las facturas...

Que casualidad que cuando pasó esto en Cerdanyola en Molins se necesitara un asesor de urbanismo...

Ya había una asesora y la cambiaron de sitio para que el Bellido fuera necesario...

Y luego se trajo a una arquitecta amiga suya...ya se sabe que los de ICV son coleguillas que se ayudan entre ellos... Y A LOS OTROS QUE LOS JODAN!!!

Anònim ha dit...

kins kullons...

Anònim ha dit...

Aquest Bellido no té ni despatx obert.

Anònim ha dit...

Pobres vilatans de Molins de Rei! Aquest tal Bellido va anar a xuclar dieners públics a l'Ajuntament de Molins de Rei quan ICV-EUiA,"ecosocialistes de mentida" van perdre l'alcaldia a Cerdanyola, on, per cert, governaven amb CiU i el PP a l'hombra i amb suculents sous.
En haver de deixar el seu sou de regidor d'urbanisme i de tinent d'alcalde el van enxufar a Molins, no fos cas que el pobre hagués d'anar a l'atur o buscar-se una feina com qualssevol de nosaltres. Els seus companys també estan xumant de diners públics en altres llocs creats expressament.
A Cerdanyola s'han cobert de merda, amagant informació sobre la greu toxicitat d'un antic abocador i, precisament mentre el Bellido era regidor d'urbanisme, es va aprovar tot un barri de 4.000 pisos al damunt i al voltant de l'abocador. El TSJC l'ha suspès, el barri vull dir. Al Bellido espero que el suspengui la població de Cerdanyola a les properes eleccions.

Anònim ha dit...

Rafael Bellido (ICV-EUiA) afirma que anirà als jutjats amb el sumari del Pretòria sota el braç

En aquest apareix una conversa l'exregidor de Cerdanyola del Vallès en què afirma que “ells no tenen comunicació amb l’alcalde (Antoni Morral)” i que "hi ha un gran forat a les arques de l'Ajuntament". Bellido assegura que el Rafael del document és el socialista Rafael Viñals.

Rafael Bellido ha afirmat a l'ASABADELL.cat que posarà en mans del seus advocats el sumari del cas Pretòria perquè es rectifiqui una conversa que apareix atribuïda a ell i l'empresari imputat Lluís Casamitjana. En el document judicial surt transcrita una trucada telefònica amb data 14 d'octubre del 2009 en què diu a l'imputat "que l’alcalde [Antoni Morral en aquell moment] té ambicions i que no sap si això el pot afectar electoralment. Que una altre possibilitat seria negociar amb el partit (ICV) i no amb l'alcalde perquè ells no tenen comunicació amb l'alcalde. Segueix criticant a l'alcalde (del seu partit polític). Que estem preocupats per aquest assumpte" i que “el proper mes no hi ha línia de crèdit i no es podrà pagar al personal. Que hi ha un gran forat a les arques de l’Ajuntament i alguns proveïdors no estan cobrant”.

Segons l'exregidor d'Educació i Medi Ambient de Cerdanyola del Vallès "fa almenys un any que no he parlat amb Lluís Casamitjana". De fet, assegura que el "Rafael" amb del text "és Rafael Viñals, exregidor d'urbanisme de Cerdanyola del PSC", ja que "el telèfon mòbil que surt al sumari no és el meu".

Al seu torn, el cap de llista d'ICV-EUiA i exalcalde del municipi, Antoni Morral, ha afirmat que "no dóna crèdit" a les declaracions del seu company de partit que apareixen recollides en el sumari. Igualment, ha assegurat que els ecosocialistes de Cerdanyola del Vallès "som una pinya, tenim molt bona relació".

Zona residencial del Centre Direccional
Pel que fa al projecte que ha esquitxat el consistori de Cerdanyola del Vallès en la trama corrupte, la zona residencial del Centre Direccional del municipi, Morral ha assegurat que està "molt tranquil" perquè "la negociació va ser transparent i tot l'Ajuntament sabia què passava". Al final el canvi en la planificació urbanística de la zona, es volien fer pisos més petits dels que hi havia en el planejament inicial sense tocar el sostre edificable, mai es va arribar a completar perquè abans es va trencar el pacte de govern entre ICV-EUiA i CiU.

http://www.asabadell.cat/ca/notices/2010/06/rafael_bellido_icv-euia__afirma_que_anira_als_jutjats_amb_el_sumari_del_pretoria_sota_el_brac_9351.php

Anònim ha dit...

FOTOS, FOTOS, FOTOS

Bellido arranca carteles de los Verdes

Sobran las palabras, pero como muchos no sois de Cerdanyola os comentaré que el señor de la foto es Rafael Bellido, ex regidor de Territorio del Ayuntamiento de Cerdanyola del Vallès. Dicho personaje está quitando carteles de un partido que puede hacer mucho daño al señor Antoni Morral ( ICV), los Verdes. Este partido surgió a raíz de unas discrepancias internas dentro del partido ecologista, que por cierto Morral siempre negaba. Los Verdes ya hicieron público que miembros de ICV estaban quitándoles pancartas y arrancando sus carteles. Ahora, por lo que se observa en foto, parece que no les faltaba razón. Creo que tienen miedo, mucho miedo de lo que va ha suceder el domingo. ( Fotos realizadas por mi compañero Jonathan Márquez) .

http://javimontes.blogspot.com/2007/05/bellido-arranca-carteles-de-los-verdes.html

Anònim ha dit...

E-noticies

SEGONS DENUNCIA UN MILITANT DE LA JSC

Un candidat d'ICV de Cerdanyola arrenca cartells d'Els Verds

El militant de la JSC Jonatan Márquez Cervantes denuncia en el seu bloc que un regidor i número 4 d'ICV-EUiA per aquesta localitat, Rafael Bellido, va estar arrencant cartells d'un altre partit (Els Verds-Opció Verda) durant l'últim dia de campanya:

"No pensaba renovar el blog hasta mañana pero me he tomado un respiro para venir a publicar unas fotos. Durante la campaña hemos visto bastante juego sucio y esta tarde hemos podido observar otra guarrada más. Personalmente jamás arrancaría ningún cartel o increparía a alguien que está haciendo campaña electoral por miedo a que mi partido pierda o por que no tolero que otros piensen como yo. Esto de la democracia ha ido siempre dentro de mí y he tenido siempre claro que se deben respetar a todas las personas indiferentemente de lo que piensen y, todos los partidos tienen derecho a a defender sus ideas me gusten o no.

A las 17:30 de esta tarde algunos socialistas estábamos preparando el acto de esta tarde-noche en la plaza del mercado de las Fontetas. Ya he dicho que en el partido socialista se vive un ambiente ilusión, miramos al futuro con ganas de trabajar por Cerdanyola, optimismo para mejorar Cerdanyola, conscientes que somos capaces de ello. Mientras nosotros agotábamos las últimas horas de campaña electoral (finaliza dentro de 3 horas) otros se dedicaban a otra cosa.
Aquí os pongo las imágenes de como aprovechaba Rafael Bellido (número 4 de la lista de ICV-EUiA y concejal del gobierno de Morral durante esta legislatura) las últimas horas de campaña".

http://cerdanyola.superforos.com/viewtopic.php?t=513&highlight=&sid=e740ca3221360da05900bf3d1684bf3d

Anònim ha dit...

Coño lo que faltaba, ahora resulta que estamos PRESUNTAMENTE CONECTADOS con el caso PRETORIA

Que emocionante, a lo mejor salimos en el telediario y todo.

Pues mañana mismo me voy a la pelu, que me arreglen el bigotillo y me pongan una pizquita de tinte en las canas, no sea que me saquen por TV3 con estos pelos, me moriria de verguenza.

Anònim ha dit...

Aquest és un missatge per a la Dolors (ja sabem quina o almenys aquesta es donarà per al.ludida): Potser en comptes de facilitar tanta informació al PSC i a la CUP t'hauries de preocupar d'estudiar una mica més, d'aquest manera no aprovaràs mai unes oposicions. En quant al recurs contenciós que has presentat, quin companyerisme ! Potser hauries d'admetre que t'has dedicat a altres coses i no a estudiar.

Àlex Maymó i López ha dit...

Si en un exàmen d'oposicions hi ha 5 de les 15 preguntes malament és difícil aprovar, tant sigui la Dolors com qui sigui... I això de les preguntes malament ho ha dit la Diputació de Barcelona.

Anònim ha dit...

.....els que haurien d'estudiar una mica bastant més son els supers intel·ligents que les van preparar.
Que preparen una promoció perquè suspengui la majoria. i els hi surt el tret per la culata.
- Les candidates fan un recurs.
- l'ajuntament envia el recurs a la Diputació.
- la Diputació respon que els candidats, que han
ESTUDIAT no només per aprovar sinò que demostren que les preguntes de l'exàmen tenien errors greus.
Per tant: LES PREGUNTES EN UN PERCENTATGE DEL 33% SON ERRÒNIES!!!
Un cop descomptades les preguntes errònies...quina gent estava aprovada? i le aprovades continuàven estan..?
Com diu l'Àlex en un article TONGO!!!
Saps amic anònim qui ha suspés en aquesta promoció: las gargantas profundas, que ara estan FORA DE JOC.
Ells que volíen carregar-se a les auxiliars....!!!!
"quien siembra vientos.....recoge TEMPESTADES"
!!!!!!!...........HO HAVEU VIST......!!!!!!

Anònim ha dit...

"...........En quant al recurs contenciós que has presentat, quin companyerisme ! Potser hauries d'admetre que t'has dedicat a altres coses i no a estudiar,......."

RESPUESTA: Algú dels presents pot explicar la batalleta entre la Conchi Haro i una ex del Bellido al Bhuda, que diuen que va ser antològica?

Anònim ha dit...

Quién puede aprobar por mucho que estudie si el 33% de las preguntas están mal?
El listo ha sido el que ha preparado el examen. Ó tal vez las preguntas estaban mal hechas intencionadamente?
Dónde está el que organizó todo el desaguisado? En su casa por "depresión"???
Manda huevos!!!

Al anónimo.No te parece que calladito estás mucho mejor? Si no sabes de la misa la mitad porqué te permites el lujo de juzgar?
Y si sabes de qué va,a quién quieres cnvencer ó engañar? Acaso consideras normal que un concurso de selección esté amañado? De qué parte? De las irregularidades ó bien de lo que es justo?

Anònim ha dit...

Benvolgut Àlex:

Com segurament les teves fonts d'informació ja t'han dit, sóc a l'Ajuntament tots els matins de dilluns a divendres, i també algunes tardes. Atès l'interès que tens per mi, no tinc cap inconvenient perquè ens veiem i aclarir qualsevol dels teus dubtes.

També estaria bé que en els teus comentaris expliquessis que no és la primera vegada que treballo per l'Ajuntament de Molins de Rei, i per tant, tampoc és casual que torni a assessorar-lo.

Pel que fa a la meva presència entre el públic de l'últim ple, ho vaig fer per l'interès que tenia per alguns dels temes que es tractaven, com pot fer qualsevol ciutadà.

Truca'm quan vulguis.

Rafael Bellido Cárdenas

Anònim ha dit...

Para el anónimo del 31/1 a las 20:29h.

Pareces un poco tonto no?
Y además eres bastante mal intencionado.
Quién puede aprobar por mucho que estudie si la tercera parte de las preguntas están mal?
Acaso fueste tú el que urdió las preguntas?
Con qué intención estaban hechas?

Anònim ha dit...

Alex.
Sí, llámalo que tal vez vas a aprender mucho pero ten cuidado.
Que te explique cómo consigue enlazar un contrato detrás de otro sin ningún problema.
No te fies que este tío no es nada de fiar y si puedes no vayas solo, ve con testigos que luego dirá que te ha dicho lo que nunca dijo...

Anònim ha dit...

Dolors.
No entres al trapo. No vale la pena contestar al impresentable anónino/a.
Ahora resulta que tienes que pedir perdón por haberte defendido a tí y a tus otras compañeras que participaron en un proceso de selección fraudulento después de haber estudiado para nada ya que todo estaba amañado. Una chapuza, un fraude, un engaño que la misma DIPUTACION reconoce.
Al contrario pienso que tenemos que felicitarte por ser valiente y no doblegarte ante todos los ataques.
Parece que los chorizos, los mangantes, los corruptos y chupopteros nos quieren dar lecciones de honestidad, compañerismos.
Basta ya de cinismo.
Esto parece el mundo al revés.

Anònim ha dit...

"....Alex.Sí, llámalo que tal vez vas a aprender mucho pero ten cuidado. Que te explique ......."

¡OOOOOOOOOJO, ALEX¡ Si lo llamas a tu despacho, antes cuenta los carteles que tengas colgados en el corcho de la pared, no sea que te desaparezca alguno¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Ostras!!!
Muy bueno lo de los carteles. Sí Alex, fíjalos bien, con chinchetas muy grandes, que ya sabemos que este tío es especialista en arrancarlos y dejar llena de mierda la calle.
Solo hay que ver la foto.
Te han pillao....

Pero ten cuidado también con la cartera, no la dejes encima de la mesa, que se la lleva. También es especialista en llevarse dinero con facilidad.

Anònim ha dit...

"Dolors.No entres al trapo...."

Si esto fuera el juego de los barcos, te diría ¡¡¡AGUA¡¡¡¡

No me llamo Dolors, me llamo Lluís

¡¡¡¡Por favor¡¡¡¡¡¡, ¡¡¡¡un respeto¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Tranquil.la Dolors has fet el que s'havia de fer, no baixar el cap davant l'abús de la persona que va maquinar tot aquest montatge.

Guanyaràs el contenciòs, no tinguis cap dubte que quan el jutge vegi la pila de merda que es l'expedient amanyat, el mes segur que a més a més, condemni a l'Ajuntament a pagar les costes del plet.

I desprès s'anul.laran els nomenaments i s'hauran de tornar els diners.

Dolors la justícia posarà remei a tanta porqueria i desprès s'haurà de demanar la responsabilitat per danys i perjudicis dels responsables.

Ànims Dolors !

Anònim ha dit...

Yo voy por mi camino,
tú tienes tu destino,
se juntan un momento
con to este sentimiento y luego..
no quedan besos, luego...
y luego, dónde estaré yo luego,
hasta luego Javier
y luego...

no me llames Dolores llámame Lola...
no me llames Dolores llámame Lola,
la que siempre va sola por Barcelona buscando follón
no me llames Dolores llámame Lola,
la que siempre va sola por Barcelona buscando follón
ay, ay, ay, Lola
ay, ay, ay, Lola

Me pregunto si es capricho
es a ti a quien necesito,
mi vida va pa alante
si estás o no conmigo, y venga,
dame más noche venga,
y venga, me encantó conocerlo, bienvenio Manuel!

no me llames Dolores llámame Lola,
la que siempre va sola por Barcelona buscando follón
no me llames Dolores llámame Lola,
la que siempre va sola por Barcelona buscando follón

Venga Manuel que las cosas no se hacen solas,
que pa tenerlas hay que querer
no me llames dolores, llámame Lola

Busca ,busca ,busca, busca, busca, busca follón
La noche entera con mucha cautela
me meto en medio de to el mogollón
Busca ,busca ,busca, busca, busca, busca follón
La noche entera con mucha cautela
me meto en medio de to el mogollón

no me llames Dolores llámame Lola,
la que siempre va sola por Barcelona buscando follón
no me llames Dolores llámame Lola,
la que siempre va sola por Barcelona buscando follón

Venga Manuel que las cosas que las cosas no se hacen solas,
que pa tenerlas hay que querer
ay, ay, ay, Lola
ay, ay, ay, Lola

Anònim ha dit...

Muy listo el Bellido.

Cómo ha desviado la atención hacia otro lugar para que nos olvidemos de la verdadera noticia y hablemos de otras cosas.
El título de la publicación es.

"MES SORPRESES EN LAS FACTURES: Rafael Bellido..."

Sí,esta es la noticia y no otra, mal le pese a él.

El pringao es él y no otros, el chorizo, mangante y aprovechao es él y nadie más que él...

De lo que se trata es de saber porqué cobra 65.888Euros en cantidades mensuales de 3.993Euros durante 16,5 meses seguidos.
Trabajo? No se sabe cual pero ingresos asegurados para año y medio en plena crisis.
Qué trabajo hace por este sueldo nada despreciable?
Cuánta gente cobra 3.993Euros al mes?
Cómo lo ha conseguido? Qué enchufe tiene en el Ajuntament? Quién le cubre las espaldas?
Eso es lo que tenemos que aclarar.
Eso es lo que interesa a los contribuyentes de Molins y no otras cosas. Porque ese sueldo se le paga con el dinero de nuestros impuestos que suben y suben y suben cada año sin parar....

Si nos vamos a la publicación de la CUP del 22/12/2010 se explica que se le ha entregado el trabajo debido a que la asesora jurídica ha estado de baja durante un periodo de 6 meses.
Por qué ha estado de baja 6 meses? Porque le hacían mooving? Porque la acosaban contínuamente?
Alguien nos lo puede explicar?
Aprietan las tuercas a los funcionarios hasta que peten y así tenemos la excusa perfecta para enchufar a un amiguito?

El es el que tiene que dar explicacones.

Anònim ha dit...

HA SALIDO EL LLAÇ DE LA CANDELERA, Número 463, enero 2011

"Iniciativa i Esquerra navega a la deriva".

"La CUP exigeix al Govern municipal una política de contractació més transparent"

"El PSC denuncia els comptes municipals a l'Oficina Antifrau"

"La CUP denuncia que l'Ajuntament hauria realitzat processos d'adjudicació de serveis sense publicitat"

"El regidor d'IiE, Enric Franch, abandona el vaixell per jubilar-se"

"Esquerra Nacionalista trenca amb Iniciativa"

¡¡¡¡¡¡GUAUUUUUUUUUU¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Síntoma de hundimiento.

Las ratas son las primeras que abandonan el barco cuando huelen que se va a hundir.

A ver si alguien toma nota y reacciona....

Anònim ha dit...

Ja ens heu cridat l'atenció a Cerdanyola. Aquest Bellido és una de les parts més podrides d'ICV-EUiA aquí, i aquí, juntament amb la plana major, ICV-EUiA són dels més indecents de tot Catalunya (o això espero pel bé de les idees eco-socialistes). Sinó mireu aquest xaval, rebotat per no tenir cadira amb 22: http://cerdanyola.superforos.com/viewtopic.php?t=1857.
Molta sort i bona feina a les CUP i a totes les candidatures altermundistes.