dimecres, 11 de maig del 2011

El govern municipal ha mentit públicament en el cas de la Deixalleria Municipal

Al mes de febrer ja vaig fer un article parlant sobre la Deixalleria Municipal on explicava que el Govern Municipal (IiE, ERC, CiU) no havia volgut incloure la subrogació dels treballadors/es en el plec de clàusules del concurs que s'estava tramitant. Per tant, doncs els actuals 6 treballadors/es es veuen abocats a l'atur.

L'alcalde Ivan Arcas ha apel·lat constantment en intervencions públiques a un suposat informe jurídic en el qual es parlava de la necessitat de no incloure la subrogació. Jo vaig sol·licitat poder consultar l'expedient del cas i he comprovat que aquest informe no existeix i per tant estem parlant que el govern municipal NO HA VOLGUT SUBROGAR als actuals treballadors/es.

Els treballadors/es van realitzar una vaga i han convocat una concentració de suport per aquest dijous a les 19:30h a la Plaça de l'Ajuntament. Ara és el moment que la gent de Molins de Rei donem suport a les persones que han estat treballant a la Deixalleria i que ara no mereixen ser acomiadats!

Més informació:

http://www.nodo50.org/sindicatosut/

Carta oberta dels treballadors/es a l'Alcalde Ivan Arcas

6 comentaris:

ELCURA CACHONDO ha dit...

INICIATIVA SIEMPRE HACIENDO PROPAGANDA DE SU DEIXALLERIA Y AHORA TODOS A LA CALLE LA NUEVA EMPRESA ES DE LA IGLESIA IGUAL QUE LOS DE INICITIVA. CRISTIANOS POR EL SOCIALISMO, JOBAC ETC ETC

Anònim ha dit...

FELICIDADES A LOS TRABAJADORES DE LA DEIXALLERIA POR LA CARTA QUE HAN ESCRITO. NO TIENE DESPERDICIO.UNA VEZ LEIDA Y CONOCIENDO AL TAL-IVAN, TIENEN MI TOTAL APOYO CIUDADANO

TAL-IVAN, ERES UN FARSANTE DE FARFARRIA, QUE JUEGAS CON EL DINERO DE LOS CONTRIBUYENTES.

DESPUES DEL 22 DE MAYO ¿INICIATIVA TE VA A COLOCAR COMO TU HAS COLOCADO A LOS INICIATIVOS DESPEDIDOS DE LA GENERALITAT? ESPERO QUE NO.

Juanito el de las cabras

Francesc ha dit...

Jo vaig signar el document que van preparar els treballadors de la deixalleria demanat explicacions al ajuntament.
Desde l'ajuntament han tingut la barra d'enviarme un email on argumenten la no presentació de l'empresa que tenia la concesió per donar per tancat el tema, enlloc no parlen de la obligació de l'empresa que ha guanyat el concurs de quedarse amb ls treballadors actuals.

LA MOSCA COJONERA ha dit...

TRABAJADORES DE LA DEIXALLERIA MANIFESTAROS DELANTE DE LOS ACTOS DE INICITIVA Y ENCHUFADOS S.A

Anònim ha dit...

¡indignaos!

Anònim ha dit...

Los indignados hemos logrado que los corruptos se vayan dónde se merecen.
Fuera del Ajuntament de Molins ya!!!

IVAN, esta vez no te has salido con la tuya.
Vete preparando que te vienen tiempos difíciles y a ver como justificas todas las guarradas que has venido haciendo durante tanto tiempo.
Se te va a caer el pelo!!! Y hasta el bigote...