dimecres, 11 de maig del 2011

Ingressos dels nostres polítics durant aquests 4 anys

En el primer ple municipal després de la constitució de l’Ajuntament sorgit de les eleccions municipal del 2007 es va aprovar un increment dels sous dels polítics del 34% i de les subvencions als grups polítics del 52%. La CUP va ser la única formació política que va votar-hi en contra.

Durant aquests 4 anys hem estat els únics que hem explicat com hem gestionat els diners públics cobrats. Com un acte més de transparència us volem donar a conèixer que han cobrat els grups municipals i els principals polítics de la vila:

Ingressos dels grups municipals (2007-2011)


Formació política
Ingressos
Iniciativa i Esquerra (IiE)
123.890,79 €
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)
108.663,77 €
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
62.982,73 €
Convergència i Unió (CiU)
62.982,73 €
Partit Popular (PP)
32.528,70 €

Ingressos dels polítics locals (2007-2011)




Polític
Formació Política
Ingressos
Ivan Arcas i Blanch
IiE
243.724,51 €
Xavi Paz i Penche
PSC
280.530,08 €
Víctor Puntas i Alvarado
ERC
212.508,80 €
Joaquim Marti i Mayol
CiU
212.508,80 €


Els ingressos dels polítics son salaris bruts. En el cas del regidor Xavi Paz (PSC) estem parlant de la suma dels ingressos per ser portaveu del PSC a l’Ajuntament de Molins de Rei i del salari com a càrrec de confiança (gerent del Patronat d’Esports) a l’Ajuntament de Gavà, governat pel PSC.

Les subvencions als grups polítics son desorbitades i acaben afavorint que es malgastin molts diners en les campanyes electorals. Un cas particularment preocupant és el del PP. Han cobrat 32.528,70 € i no es coneix cap tipus de despesa (lloguer local, publicacions, actes, etc..) que hagin realitzat durant aquest període.

Està clar també que els polítics locals que viuen dels seus càrrecs no els hi ha afectat la crisi en absolut. Els seus partits polítics son còmplices d’aquesta greu crisi econòmica i social. I aquesta classe política, que viu allunyada de la realitat, no ens aportaran les solucions que necessitem. És l’hora de donar-li la volta el 22 de maig!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

IVAN, TE QUEDAN...

¡¡¡¡11 dias, 6 horas, 13 minutos, 42 segundos¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

"CONVERSES AMB L'ALCALDE". PURA PROPAGANDA LECTORAL . Eso és lo que le ha faltado al Alcalde en los últimos ocho años, hablar con los funcionarios, hablar con los laborales, hablar con la junta de personal,hablar con los asesores independientes, hablar con expertos en organización de la administración pública, hablar, hablar, hablar, hablar,hablar, hablar, hablar, hablar...........

COMO CONSECUENCIA DE LA FALTA DE COMUNICACIÓN INTERNA EN EL AYUNTAMIENTO, LA CASA DE LA VILA ES UN CAOS ORGANIZATIVO. FALTA MOTIVACIÓN EN EL PERSONAL, FALTA ORGANIZACIÓN INTERNA, FALTAN DIRECTRICES, SE HA CASTIGADO LA FUNCIÓN PÚBLICA. EL PERSONAL ESTA DESINCENTIVADO, LA ORGANIZACIÓN NO RESPONDE A CRITERIOS ORGANIZATIVOS PROPIOS DEL SIGLO XXI. EL ALCALDE SOLO ESTA PREOCUPADO DEL RENDIMIENTO DEL VOTO DEL DIA 22.

COMO CONSECUENCIA DE LA FALTA DE COMUNICACION, SU GERENTE LO ABANDONÓ, SUS SOCIOS D'ENTESA POR MOLINS DE REY LOS HAN ABANDONADO Y SE HAN UNIDO A ESQUERRA REPUBLICANA, SU MANO DERECHA DURANTE OCHO AÑOS LE HA ABANDONADO, LA KATEURA LE ABANDONA, EL VILA LO ABANDONA Y AHORA SE VA A LOS BARRIOS INTENTANDO HACER CREER QUE SU "TARENNÀ" ES EL DIALOGO. IVAN, ERES UN FARSANTE.

PURA FARSA DE FANFARRIA.

LO QUE SI QUE HAS HECHO ES COBRAR DE LAS ARCAS MUNICIPALES MAS DE CUARENTA MILLONES DE PESETAS EN LOS ULTIMOS CUATRO AÑOS.

TAL-IVAN, APA, CAP A CASA

Anònim ha dit...

OJO QUE SI DIMITE EL IVAN DETRAS ESTA LA TREPAS DE LA LAURA DURAN ALIAS LA MONJA JI JI

Anònim ha dit...

Felicitats a la CUP, i ànims k a l'ajuntament hi ha molta feina per fer

Anònim ha dit...

EL PARTIDO DE INICIATIVA POR MOLINS DE REY ¿SE HA QUEDADO CON 21MILLONES DE LAS ANTIGUAS PESETAS A CARGO DE LOS IMPUESTOS COBRADOS A LOS CONTRIBUYENTES?

IVAN, ES UNA VERDADERA VERGUENZA

TE MERECES NUESTRO MAYOR DESPRECIO

DESPUES DEL 22 DE MAYO HAS DE SENTIR VERGUENZA CUANDO ANDES POR LAS CALLES DE MOLINS. TODOS LOS CIUDADANOS TE HAN DE SEÑALAR CON EL DEDO. "SÍ, SÍ, SÍ AQUEL, AQUEL ES AQUEL INDIVIDUO, EL QUE SE ENCONDE EL QUE SE QUEDÓ CON 21 MILLONES DE PESETAS, Y NOSOTROS EN PARO......"

Anònim ha dit...

solidaritat amb la gent de Lorca des de Molins de Rei.

LA MOSCA COJONERA ha dit...

CHORIZOS MILLET PATROCINADOR DE IC MOLINS DE REI

LA MOSCA COJONERA ha dit...

ALEX DILE A LOS DE IC ERC CDC QUE LOS CARGOS POLITICOS COBREN 2000 EUROS COMO MUCHO AL MES AVER LO QUE DURAN EN EL AYUNTAMIENTO DE MOLINS DE REI TANTO QUE ESTIMAN LA VILA

la mosca cojonera ha dit...

sabe alguien si el ivan arcas se a comprado una torre por el pla de las bruixas. lo ven mucho entrar a una torre de esa zona.

la mosca cojonera ha dit...

ivan te queda menos que un pastel en la puerta de un colegio 9 dias.

Anònim ha dit...

atención a los funcionarios en esta semana..!!!!
que seguro que pondrán el acelerador para las "últimas trapuchuelas"

Anònim ha dit...

¡INDIGNAOS!