dimecres, 1 de juny del 2011

Resultats de la CUP al Baix Llobregat

La CUP hem presentat en aquestes eleccions municipals un total de 5 llistes al Baix Llobregat. L'any 2007 només ens vàrem presentar a Molins de Rei i a Martorell.

A Molins de Rei vàrem obtenir 1 regidor amb 539 vots i un 5,2%. Enguany el creixement ha estat espectacular ja que hem assolit un 17,52% i 1.797 vots, aconseguint 4 regidors/es.

A Martorell, fa 4 anys, es van quedar a 63 vots d'obtenir 1 regidor ja que van obtenir 475 vots. Enguany s'han quedat a 90 vots del regidor obtenint 402 vots.

A Collbató els resultats no han estat bons. La Candidatura es va crear pocs mesos abans de les eleccions i no ha sapigut aplegar un nombre destacable de suports.

A Sant Joan Despí i a Sant Boi de Llobregat s'ha aconseguit 319 i 751 vots respectivament, aconseguint un bon resultat per ser la primera vegada que ens presentem. Ara queden 4 anys per endavant per continuar treballant des del carrer per fer créixer el nostre projecte.


En total hem aconseguit 3.302 vots i 4 regidors/es al Baix Llobregat. En les eleccions del 2015 haurem d'aconseguir ser presents en més consistoris i que el número de llistes de la CUP sigui major.

7 comentaris:

EL PREDICADOR ha dit...

ALEX TRANQUILIDAD Y BUENOS ALIMENTOS LA CUP VA CRECIENDO.TODOS A LA ASAMBLEA DEL DIA 2-6-11 AL POLIDEPORTIVO.

Anònim ha dit...

De moment hem crescut a Molins, i molt!
senyal de feina ben feta.

Carles

Anònim ha dit...

a banda del resultats numérics suposo que haureu valorat el fet de que els ciutadans us hem ajudat no només amb el vot, sinò en difondre el blog.
Ha estat una finestra oberta per poder dir el que pensem. crec que ha estat un conjunt de coses. no?

Anònim ha dit...

a veure què feu amb 4 regidors.... demà us toca decidir. incidir en la política municipal o us entra el "cangelis" i preferiu continuar amb la utopia???

Àlex Maymó i López ha dit...

Evidentment que en aquest resultat electoral no només ha influit la feina de la militància de la CUP sinó totes aquelles persones que han difòs el què deia la CUP. El mèrit és compartit!

Demà decidirem en una assemblea oberta el que fem en funció dels nostres principis i cal recordar que quan es fa un pacte és perquè les dues parts volen...

Anònim ha dit...

Evidentment Àlex en una negociació le portures comencen allunyades i si es vol s'apropen posicions per dues bandes.
Sort avui! Molins està espectant!!! i els teus seguidors també.

Anònim ha dit...

Felicitats a la CUP pels resultats electorals a Molins.

Heu donat frescor i il·lusió al debat polític. Ara toca confirmar les expectatives.

... No ens defraudeu!!

Un Molins de Rei millor és possible.