dijous, 10 de novembre del 2011

Tenim un govern noCiU per tothom excepte per aquells que estafen en grans proporcions (inclosos familiars)

Ahir llegia una notícia que quantificava en 16.000 milions d’euros el frau fiscal dels empresaris catalans. Les retallades del govern de Convergència i Unió representen un total de 2.600 milions d’euros. Concretament en sanitat han retallat per valor de 1.000 milions d’euros.

El programa electoral de CiU per les eleccions al Parlament de Catalunya deia concretament en l’apartat de Salut coses com aquestes:

  • “La salut i l’atenció sanitària són dos elements essencials per a la cohesió i el benestar d’una societat, i s’han de mantenir i potenciar.”
  • “Es reduiran les llistes d’espera per a intervencions quirúrgiques, i s’establiran temps màxims per a cirurgia electiva.”
  • “Treballarem per establir horaris més amplis d’atenció a tota la Xarxa Sanitària d’Utilització Pública.”

Tot això s’ho han saltat a la “torera”, cosa que representa un engany cap a la ciutadania.

Per altra banda, en aquests mesos de govern convergent, s’ha rebaixat l’IRPF a les 50.000 persones que cobren més de 120.000 € anuals. També s’ha suprimit l’Impost de Successions que ja només pagaven les 500 famílies més riques de Catalunya.

I el més greu: L’any 2009 es va descobrir que un dels catalans enxampats per tenir comptes bancaris a Lienchtenstein no és cap altre que Artur Mas Barnet, pare de l’actual president de la Generalitat, Artur Mas, per un frau de 823.262 euros. Del compte era beneficiari, el 2002, el mateix Artur Mas fill, aleshores conseller d’Economia i Finances de la Generalitat.

Avui dimecres a les 18.30h la plataforma Molins contra les Retallades ha convocat una concentració davant de l’acte electoral de CiU que es durà a terme a la Sala Gòtica. Us animo a participar-hi per exigir un cop més que volem un Govern que no estigui al costat dels que més tenen i més defrauden. Volem un Govern que no retalli els nostres serveis públics!

* Comentari radiofònic corresponent a la Raó del Regidor del dia 9 de novembre de 2011