divendres, 13 d’abril del 2007

La meva primera Molins de Rei – Montserrat (47 kms)

Aquest diumenge 15 d’abril es farà la caminada Molins – Montserrat i per a mi serà la meva primera participació. L’any passat, degut a una caiguda en una cursa ciclista a Sabadell vaig patir un esguinç a l’ombro, vaig fer la Molins – Vilafranca (40 kms) sense haver entrenat gens a peu i la vaig fer en poc més de 8 hores però això si, vaig acabar amb les cames destrossades.

Aquest any si que he caminat bastant a l’hivern ja sigui buscant rovellons o caminant fins a Santa Creu d’Olorda i aquesta setmana santa hem fet 3 dies caminant. Espero que diumenge arribi millor que l’any passat a Vilafranca encara que fins a Montserrat són 7 kms més i el desnivell acumulat és més gran. De moment diuen que plourà però espero que al final no ho faci encara que si acaba plovent tocarà fer-la igual. Ara no val tirar-se enrera!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests dies segur que toca mullar-se!! mentre no agafis cap galipandria...!
val la pena fer 7 km més si el destí és un o altre, i més si estem parlant de Vilafranca o Montserrat! i això que a Vilafranca li tinc un carinyu especial....jiji
vagi bé la caminada!
aneu de dia o de nit?
una abraçada guapo

Àlex Maymó i López ha dit...

Al final les previsions de temps no són tan dolentes i amb una mica de sort ni ens mullarem! Sortim a les 6 del matí i per tant serà de nit però poca estona farem a les fosques.

Ja explicaré com ha anat!