dijous, 20 de març del 2008

30 de març, a plantar 1.000 arbres

El proper diumenge 30 de març es portarà a terme una plantada de 1.000 arbres a la zona dels Aiguamolls de Molins de Rei. Aquesta iniciativa de la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya i de Catalunya Radio comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Molins de Rei.

Jo personalment el diumenge aquest no estaré a Molins de Rei perquè son els diumenges pràcticament els únics dies que puc sortir en bicicleta i ja estic tota la setmana amb un tou de reunions. I el motiu principal pel qual no hi seré és perquè no crec en què els polítics haguem d'anar a donar la cara per quedar bé. Segurament aquesta plantada en un altre horari hagués comptat amb la meva presència perquè simplement és un tema amb el qual hi estic d'acord. Tot i així us animo a que hi participeu si podeu perquè no està de més contribuir a tenir una façana del riu més agradable que l'actual.

PLANTADA DE 1.000 ARBRES ALS AIGUAMOLLS DE MOLINS DE REI
Diumenge 30 de març, des de les 10 fins a les 14 h
Punt de trobada: al col•legi Ferran Agulló (carrer de Menéndez Pelayo, 17)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per anunciar aquest esdeveniment que a més de millorar el paissatge influirà, poc o molt, en la qualitat del medi que ens envolta.

Aprofito per donar-te les gràcies per la bona feina que fas, pel sacrifici que suposa treballar, dins la política, per a nosaltres i per al nostre país.

Pensa en tot el que et queda per fer fins a ser el President.

Núria

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Perdó, és que he tingut un petit accident domèstic i he sortit corrent.
Pots esborrar-ne una, no és cap best-seller.
Núria.

Anònim ha dit...

nosaltres ja tenim arbres reservats pel diumenge

BLUESBIKER