dilluns, 30 de juny del 2008

Assemblea Nacional de les CUP

Aquest diumenge 29 de juny es va realitzar a Manlleu (Osona) l'Assemblea Nacional de les CUP on varen participar-hi 256 militants vinguts de les més de 50 CUP que existeixen avui en dia. Des de Molins de Rei vàrem assistir-hi 8 dels nostres militants per participar en els diferents debats.

Bàsicament es va decidir engegar un debat estratègic durant els propers mesos per definir quin ha de ser el paper les CUP dins de l'esquerra independentista i quina estratègia hem de seguir. Aquest debat culminarà en una propera Assemblea Nacional Extraordinària el proper mes de desembre. També es van debatre els nous estatuts nacionals, malgrat que el debat de les esmenes parcials continuarà el proper diumenge, en la segona sessió de l'Assemblea Nacional.

També es va debatre els diferents informes presentats pel Secretariat Nacional i es van escollir les 4 places vacants del Secretariat. Com passa sovint en aquestes assemblees va haver-hi força debat en alguns punts perquè nosaltres som els primers que creiem en el debat i en la participació activa i això també porta implicit que puguin haver-hi gran diversitat d'opinions com ho demostren les diferents esmenes a la totalitat i la gran quantitat d'esmenes parcials que hi havien en el debat dels estatuts.

Malgrat que el diari Avui va publicar una notícia afirmant que en l'AN es parlaria de fer el salt a les eleccions autonòmiques aquest no va ser el debat ja que totes les CUP tenim molt clar que el primer objectiu és consolidar les CUP existents i anar creixent territorialment en número de candidatures locals.


1 comentari:

Lu ha dit...

Àlex!! I aquest diumenge tornem-hi, oi??... va, a veure si pugeu força gent de Molins, que al Camp farem cap una bona colla!!

I també, a veure si tenim un moment per xerrar, que diumenge no vam poder!!

Una abraçada!!