dilluns, 15 de setembre del 2008

Valoració de l’11 de setembre a Barcelona

Ara fa 10 anys que vaig començar a assistir a les manifestacions de l’11 de setembre a Barcelona. Durant els anys hem viscut diferents modalitats de convocatòries entre les diferents organitzacions de l’esquerra independentista. Aquest any hem viscut una manifestació unitària de l’esquerra independentista que ha aplegat al nombre de manifestants més gran dels últims anys.

El treball unitari entre les diferents organitzacions que formen part de la Coordinadora de l’Esquerra Independentista ha donat els seus fruits i en els diferents parlaments es va reafirmar la intenció de continuar treballant per la unitat.

Jo vaig intervenir en l’acte polític, al final de la manifestació, com a regidor de la CUP de Molins de Rei. La veritat és que mai havia parlat davant de milers de persones i sempre es tenen nervis però estic content de que hagin confiat en mi per parlar en aquest acte i espero que fós entenedor el que volia transmetre. En la meva intervenció vaig voler fer un repàs de la feina que estan fent les diferents CUPs i reiterar que hem de continuar treballant per construïr la unitat popular en cada municipi i això requereix que els diferents agents de l’EI i els moviments socials caminem en la mateixa direcció. A nivell local aquest treball ja s’està fent i ara espero que es continuï avançant en construïr la unitat popular a nivell nacional.

Aquest any no va ser possible que la CUP participés en la manifestació de Barcelona però caldrà treballar perquè l’any vinent si que hi sigui present conjuntament amb la resta d’organitzacions de l’esquerra independentista.

També crec que ha estat l’any amb més molinencs i molinenques en la manifestació ja que n’hi havia entre 40 i 50 aproximadament, molts dels quals van anar-hi en tren ja que s’havia convocat a la gent a l’estació de Renfe de Molins.

Crònica de la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona
Crònica dels actes de l'11 de setembre arreu de la nació

4 comentaris:

Mariona ha dit...

A mi em va semblar que aquest any hi havia menys gent a la mani de Bcn. A Vic vam fer un acte solemne: la Marxa dels Vigatans precedit per columnes de caminadors dels pobles del voltant. Va estar molt bé! No sé si n'has sentit parlar.

Salut i ||*||

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Mariona,

En el bloc de l'esquerra independentista jo estic segur que hi havia més gent que l'any passat. Jo sempre m'aturo en algun punt per veure com passa tota la manifestació i aquest any era més llarga.

Les manifestacions de Sobirania i Progrés i la d'ERC si que no les vaig veure però suposo que serien menys gent que la nostre.

Anònim ha dit...

Ei Àlex,

fa molt que no ens veiem!

i és clar quan una deixa de visitar Molins de Rei es perd una pila de bones coses...no serà per gaire temps!

només volia desitjar-te/vos (a tu i a totes i tots les/els molinenques i molinencs) molt Bona Festa Major!!!!!

no crec que em sigui possible de gaudir-ne cap dia, però espero poder fer-vos una visita aviat!

salutacions

Glòria

ah, i nacional tres cents quaranta enllà hi ha l'Alt Penedès, te'n recordes?? jeje

Anònim ha dit...

Alex. Otra cagada del Frank. Agencia catalana de protección de datos a abierto un expediente al ayuntamiento de Molins de Rey por incumplimiento de la ley de protección de datos de caracter personal Pide el escrito 18051

ACCOUNTABILITY